Haberler

Has Parti Divan Toplantısı Yapıldı

Has Parti Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı Boğazlıyan İlçesinde Gerçekleştirildi.

HAS Parti Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısı Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirildi.

Parti binasındaki toplantıya HAS Parti Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sünnetçioğlu, İl Başkanı Şahin Kılıç, İlçe Başkanı Uğur Karakoç, partinin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Ahmet Sünnetçioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de her şeyin güllük gülistanlık olmadığını belirterek, "Başbakan toz pembe bir tablo çiziyor ama halkın arasına girildiği zaman halk bunu söylemiyor. Özellikle esnaf siftah etmeden iş yerini kapatıyor. Bunu Boğazlıyan'da da esnafımıza sorsak söyleyecektir. Çiftçi kardeşlerimiz yine aynı şekilde. Ürünü para etmiyor. Halkın içine girildiği zaman, halkın sesi dinlendiği zaman, fabrikası olan, iş yeri olan, çiftçi olan, yani tüm kesim zor bir dönemden geçiyor" dedi.

İlçe Başkanı Uğur Karakoç ise partinin durup dururken ortaya çıkmadığını belirterek, "Türkiye tarihine bakıldığı zaman halkı temsil etmek amacıyla çok sayıda partiler halkın ismini kullanarak partiler kuruldu. Ama bunlar maalesef sadece Ankara'da kurulmakla kaldı. Biz ise Genel Başkanımız sayın Numan Kurtulmuş önderliğinde ekibi ile birlikte halkı temsil etmek amacıyla ve halkın büyük bir teveccühü ile 28 gün gibi kısa sürede Türkiye'de teşkilatlanma çalışmasını il, ilçe ve beldelerde yaptık" diye konuştu.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title