Haberler

Hapisten Çıktı, Çıplak Poz Vermeye Gitti

Amerika'nın en sorunlu yıldızı haline gelen Lindsay Lohan, 1 milyon dolar karşılığında soyunduğu Amerikan Playboy dergisinin kapak fotoğrafı, dergi yayınlanmadan internete sızdı.

Alkollü iken araç kullanmak, uyuşturucu kullanmak, hırsızlık yapmak ve mahkeme kararlarına uymamak yüzünden Amerika'nın en sorunlu yıldızı haline gelen Lindsay Lohan, 1 milyon dolar karşılığında soyunduğu Amerikan Playboy dergisinin kapak fotoğrafı, dergi yayınlanmadan internete sızdı.

ABD'de ocak ayında piyasaya çıkacak dergide, Lohan, fotoğrafta üzerinde sadece yüksek topuklu ayakkabılarıyla, Playboy'un ünlü tavşan logosu şeklinde bir sandalyeye ters oturmuş şekilde poz veriyor.

Koşullu tahliye kurallarını ihlal ettiği için 30 günlük hapis cezasına çarptırılan 25 yaşındaki Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, geçtiğimiz haftalarda 4 saat kaldığı hapishaneden çıkar çıkmaz, çıplak pozlar vermek için Playboy dergisine gitmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magazin Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title