Haberler

Hanzade Doğan Boyner, Perakende Günleri'nde Dijital Dönüşüm Çağrısı Yaptı

Doğan Online ve hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada'nın perakende sektörü ile rekabet etmek yerine sektörle birlikte hareket ederek, dijital dönüşümü gerçekleştirebileceğini söyledi.

Doğan Online ve hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada'nın perakende sektörü ile rekabet etmek yerine sektörle birlikte hareket ederek, dijital dönüşümü gerçekleştirebileceğini söyledi.

Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada'nın ana sponsorluğunda Soysal tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan ve perakende sektörünün en büyük buluşması olan Perakende Günleri'nin ilk gününde bir konuşma yaptı. Boyner, "Hepsiburada'yı perakendenin kaldıracı, bir tamamlayıcısı olarak görüyoruz. Pazaryeri ile perakende sektörü için birleştirici dönüşüm sağlayan bir iş modeli sunuyoruz" dedi.

"hepsiburada'yı perakendenin kaldıracı, bir tamamlayıcısı olarak görüyoruz"

Hepsiburada'nın hem Türkiye'nin hem de bölgenin en büyük e-ticaret operasyonu olduğunu belirten Doğan Boyner şunları söyledi:

"Ayda 60 milyon kez ziyaret edilen ve müşterilerin 3 milyondan fazla tekil ürüne ulaşabildiği hepsiburada'yı perakende sektöründen ayrı konumlandırmıyoruz. Tam tersine hepsiburada'yı perakendenin kaldıracı, bir tamamlayıcısı olarak görüyoruz. Markalar bizi sadece bir online satış kanalı olarak değil aynı zamanda müşterileri ile etkin iletişim sağlayabilecekleri, dijital dönüşümü birlikte gerçekleştirebilecekleri bir kanal olarak görebilirler. Platformumuzu müşterilerin ve markaların hayatını kolaylaştıran bir oyuncu ve sektör için değer yaratan fırsat alanı olarak konumlandırdık."

7000'den fazla marka ve işletme Pazaryeri'nde

Dijitalleşme konusunun büyük bir potansiyel taşıdığını ve Türkiye ekonomisinin önüne yeni fırsatlar çıkaracağını ifade eden Hanzade Doğan Boyner, hepsiburada olarak teknoloji ve alt yapı yatırımları ile dijital dönüşümle ilgili birçok konuyu çözdüklerini belirtti. Doğan Boyner sözlerini şöyle sürdürdü: "2015 yılında, sektörümüzde sinerji yarattığını düşündüğümüz Pazaryeri'ni hayata geçirdik. Perakende sektörü için birleştirici dönüşüm sağlayan bir iş modeli olarak kurguladığımız Pazaryeri'nde bugün 7000'den fazla markayı ve işletmeyi, milyonlarca potansiyel müşteri ile buluşturuyoruz."

Pazaryeri ile markaların dijital platformda kendilerini en iyi şekilde konumlandırmalarına yardımcı olduklarını söyleyen Hanzade Doğan Boyner, bunun için hepsiburada'nın tüm kabiliyetlerini markaların hizmetine sunduklarını ifade etti.

"Kendimize ait kargo ve ödeme şirketimiz de var"

Hanzade Doğan Boyner e-ticaret ekosistemini büyüten son dönemdeki yatırımlarını da paylaşarak şunları söyledi:

"100 bin metrekare büyüklüğünde akıllı operasyon merkezimizi 2015 yılında hayata geçirdik. Operasyon merkezimizde, 1.2 milyon adet ürün depolanmış durumda. 'Hepsiexpress' adındaki yeni bir hizmete daha başlıyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak amacıyla esnek teknoloji ve operasyon modeliyle eve teslimat şirketimizi kurduk. Platformlarımızla uyumlu çalışan, ödemleri kolaylaştıran 'Hepsipay' adlı yeni nesil güvenli ödeme çözümümüzü de bu yıl hizmete sunduk."

Hepsiburada olarak sürekli yenilikler yaptıklarını belirten Hanzade Doğan Boyner, "Müşteri beklentileri ile yeni nesil teknolojiler perakende sektörünü değiştirmeye devam edecek ve hiçbirimiz bu dönüşüme seyirci kalamayız" diye konuştu.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hanzade Doğan Boyner Pazaryeri Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title