Haberler

Hannah Montana Moda Yarışması Başladı

Disney Channel, tüm genç kızları Hannah Montana'dan esinlenilmiş tişört tasarlamaya davet ediyor.

Kazanan, Hollywood'a gidiyor! Disney Channel'ın, genç moda ikonu Hannah Montana'dan ilham alarak düzenlediği "Hannah Montana Moda Yarışması" başladı. İnternet üzerinden yapılan yarışmaya katılıp Hannah Montana tişörtlerini tasarlamak için 24 Mart 2010'a kadar; www.disneychannel.com.tr/DisneyChannel/competitions/hm_style/ sitesini ziyaret etmek gerekiyor. İster erkek, ister kız tişörtlerinden istediğiniz örneği seçin, renk, desen, yazı ve doku ilave ederek benzersiz bir tişört tasarlayıp yarışmaya katılın. Disney Channel özel jürisi tarafında seçilecek ilk 3 tasarım, daha sonra internet sitesinde halk oylamasına sunulacak ve isteyen herkes siteye girip beğendiği tasarım için oy kullanabilecek.

Yarışmayı kazanan Hannah Montana hayranı, Hollywood'da popüler dizinin stilistlerinden biri ile tanışma ve baştan yaratılma fırsatını elde edecek. Disneyland Resort'a rüya gibi bir gezi yapacak şanslı hayranın maceraları filme alınacak ve Disney Channel'da da yayınlanacak! Genç tasarımcıya ayrıca, ailesi ve arkadaşlarına hediye etmek için kendi tasarladığı ve sınırlı sayıda üretilen tişörtten hediye edilecek. Yarışmada ikinci gelen iki kişi de kendi tişört tasarımlarının 5'er adet kopyasına sahip olacak.

Disney Channel Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Yunanistan ve Güney Afrika Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Maciej Bral; "Hannah Montana, dünyada bir fenomen haline geldi ve her bir bölüm için yeni bir görünüm yaratılıyor. Yetenekli bir Hannah Montana hayranına da Hollywood'u ziyaret etme, kanalda yayınlanacak özel bir stil deneyimi için şovun stilistlerinden biriyle tanışma gibi inanılmaz bir fırsat sunduğumuz için çok heyecanlıyız" dedi.

Hannah Montana gösterildiği tüm ülkelerde çok beğeniliyor, başarısı artıyor. Walt Disney Company 2009'da 1 milyon soundtrack albüm çıkartarak müzik endüstrisinde yer aldı. Bu başarı ayrıca kanalın en iyi ratinglerine, kitap, dergi ve diğer ürün satışlarına da yansıdı. İzlenme rekorları kıran Hannah Montana'nın yepyeni 3 sezon bölümleri Nisan'da Disney Channel ekranlarında! Bu yıl yayına girecek 4.sezonun çekimleri ise şimdilerde devam ediyor. Hikayede Miley her iki dünyanın en iyi yanlarına sahip olup olmadığını sorguluyor.

Hannah Montana tüm hayranlarını yarışmaya katılmak için www.disneychannel.com.tr'ye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title