Haberler

Haluk Levent'i Şaşırtan Konser

Ünlü sanatçı Haluk Levent, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş’in katkılarıyla düzenlenen konserde, Çanakkalelilerle buluştu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş'in katkılarıyla düzenlenen konserde, Çanakkalelilerle buluştu.

Konseri AK Partili adayın organize ettiğini sonradan öğrendiğini ve şaşırdığını söyleyen Haluk Levent, "Ucuz kahramanlık yapmak istemedim. Sayın vekilimize telefon açıp 'Emin misiniz?' diye sordum. 'Sen fikirlerinde düşüncelerinle rahat ol, kitleye istediğin gibi şarkı söyle' cevabını alınca işte buradayım" diye konuştu.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Çanakkale'de, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş tarafından organize edilen bir konserde hayranlarıyla buluştu. İskele meydanını dolduran binlerce kişi, ünlü sanatçının şarkılarıyla coştu. Konser esnasında bir de açıklama yapan ünlü sanatçı, prensip olarak partilerin konserlerine katılmadığını, AK Partili bir adayın düzenlediği konsere davet edilmesinin ise kendisini şaşırttığını söyledi. Levent, "Bir şeyi açıklamak zorundayım. 20 yıllık müzik hayatım, benim dinleyicilerim aynı buradaki gibi oldu. Hiç ötekileştirmedim. Her partiden çocuklar benim konserlerime geldiler. Hiçbirisinin babası başka partiye oy veriyor diye onları ötekileştirmedim. Hep kucakladım, yine kucaklıyorum. Bugün söylemek istediğim bir şey var. Ben, siyasi partilerin üyesi değilim. Hiçbir siyasi partinin üyesi değilim. İster AK Parti olsun, ister Cumhuriyet Halk Partisi, ister Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir partinin konserlerine ilke olarak katılmıyorum. Burada başka bir şey var. Bir şirketle anlaşma yapılmış. Konserin adı Çanakkale Şehitleri olarak geçiyor. Yani bir CHP, AK Parti diye değil. Bana inanıyorsanız karşınızda söylüyorum bunu açıkça. Yetkililerle konuştum. Bunu belediye başkan adayımızın finanse ettiğini sonradan öğrendim, artık reklamlar yapılmış, işler bitmiş. Bizim ahlakımızda, konser ahlakımızda ucuz kahramanlık yok. Sayın vekilimizi aradım. Dedim 'Bak, emin misiniz? Ben geliyorum yani' dedim. Önceki gün aradım, dedim 'Sayın vekilim, yanlışlık olmuş herhalde. Haluk Levent'i getiriyorsunuz. Şimdi siz adaysınız. Ben sanki AK Partili gibi ya da CHP'li gibi. Hepsini söylüyorum bakın. Mevcut belediyelere, çıkıyorum. İster AK Parti, ister CHP. Halkın seçtiği belediyelere gidiyorum. Burada ama bir seçim çalışması var. Ben de katkı yapıyorum gibi olmasın. Açtım telefon, dedim, 'Bakın, iptal etmek istemiyorum. Bu kadar gençler gelecek. Ucuz kahramanlık yapmak istemiyorum ama emin misiniz?' Aynen şunu söyledi; 'Sen, fikirlerinle, düşüncelerinle rahat ol. Hiç karışmıyoruz. Sen gelen kitleye nasıl şarkılarını söylersen söyle.' Ben de teşekkür ettim Mehmet Daniş'e işte buradayım" diye konuştu.

Levent, sahneden inip, meydanı dolduran binlerce kişinin arasına girerek şarkılarını söyledi. Zaman zaman hayranlarıyla dans edip fotoğraf çektiren ünlü sanatçı, konseri meydanda dolaşarak tamamladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haluk Levent Mehmet Daniş Çanakkale Ak Parti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title