Haberler

Halfeti'nin Karagül'ü İstanbul'da Açıyor

Güncelleme:

Karagül ve Halfeti manzaraları, Forum İstanbul'un ev sahipliğinde 30 Mart-7 Nisan tarihleri arasında "Kayıp Şehrin Öyküsü" adı altında sergilenecek.

Dünya üzerinde sadece Halfeti'de yetişip, başka yere götürüldüğünde rengini değiştirerek sıradan bir güle dönüşen ve Ece Uslu ile Yavuz Bingöl'ün rol aldıkları diziye de adını veren Karagül, çok özel bir projeye esin kaynağı oldu: FOX TV'nin geliştirdiği proje kapsamında İtalyan fotoğraf sanatçısı Guiseppe Agati yönetimindeki Halfetili gençler tarafından fotoğraflanan Karagül ve Halfeti manzaraları, Forum İstanbul'un ev sahipliğinde 30 Mart-7 Nisan tarihleri arasında "Kayıp Şehrin Öyküsü" adı altında sergilenecek.

FOXTVtarafından çekilen "Halfeti'nin Sırrı:Karagül" adlı belgesel de sergiyle eş zamanlı olarak Forum İstanbul'da izleyiciyle buluşacak.

Halfetili Gençlerin Objektifinden Kayıp Şehrin Öyküsü Forum İstanbul'da…

Forum İstanbul'da 30 Mart-7 Nisan tarihleri arasında sergilenecek olan "Kayıp Şehrin Öyküsü" adlı fotoğraf sergisi, Halfetili gençlerin objektifinden kayboluşa direnen bir toprağın ve insanlarının hikayesini anlatıyor. Sular altında kalan eski Halfeti'nin tarımla geçinen halkı, artık geçimlerini farklı uzmanlıklar üzerinden sağlıyorlar. Turizmin asıl geçim kaynağı haline gelmesi amaçlanan bölgenin tanıtımı için FOX TV ve Forum İstanbul işbirliğiyle düzenlenecek sergide,FOX TV'nin deneyimli ekibi tarafından çekilen Halfeti belgeseli de sergi alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Ece Uslu ve Yavuz Bingöl'lü dizi: Karagül

Dünyada sadece Halfeti'de yetişen ve kesilip başka yere götürüldüğünde rengini değiştirerek sıradan bir güle dönüşen Karagül'ün ilham verdiği ilk proje ise başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl'ün paylaştığı,"Karagül" isimli dizi 29 Mart Cuma günü FOX'ta ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ece Uslu İstanbul Halfeti Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title