Haberler

Hadise'ye Futbolcu Sevgili

Güncelleme:

Hadise'nin, futbolcu aşkıyla Zincirlikuyu'daki bir otelde buluştuğu iddia ediliyor.

Hadise'nin, Eskişehirspor'un kaptanı Sezgin Coşkun ile aşk yaşamaya başladığı ve İstanbul Zincirlikuyu'daki Avantgarde Otel'de buluştuğu iddia ediliyor.

Bu iddia, Hadise'nin, futbolcu Sezgin Coşkun ile magazincilere yakalanması üzerine ortaya atıldı. Zincirlikuyu'da bir otele giderken görüntülenen sevgililer, kameraları görünce tepki gösterdi.

SON AŞKI, POPÇUYDU

Hadise, geçtiğimiz yıl besteci Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla magazin gündemine gelmişti. Güzel şarkıcıının adı bu defa Eskişehirspor'un yıldız oyuncusuyla anılıyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL NİŞAN ATMIŞTI

Geçtiğimiz yıl evlilik için ilk adımı atıp nişanlanan Sezgin Coşkun, ilişkisini yürütememiş ve nişan yüzüğünü atmıştı. Coşkun, sakat olduğu için bir süredir futbol da oynayamıyor. Bu yüzden Sezgin'in, İstanbul'da Hadise ile zaman geçirdiği de söylentiler arasında.

AŞK İDDİALARINI YALANLADI

Hadise ise 'O Ses Türkiye 'ekibi ile Van'a gittiklerini ve gece İstanbul'a çok geç döndüğünü ifade ederek "Benim evim şu an evim düzene sokuluyor ve o yüzden otelde kalıyorum. Benim zaten kaçacağım bir şey yok. Ben zaten birisiyle ilişki yaşıyorsam hiç bir şekilde saklamam. Ben zaten futbolu fazla takip eden birisi değilim ama bu kişiyi tanımıyorum. Ve görmedim" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sezgin Coşkun Zincirlikuyu İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title