Haberler

Hac İçin Müracaat Başladı

"2013 Yılı Hac Organizasyonu" için müracaat başlarken, ön kayıt işlemlerinin 22 Şubat'ta sona ereceği bildirildi.

Malatya Müftüsü Hacı Yusuf Gül yaptığı açıklamada, "İlk defa hacca gitmek üzere ön kayıt yaptıracak vatandaşlardan 15 lira ön kayıt ücreti alınacak. Vatandaşlar ön kayıt ücretlerini Diyanet İşleri Başkanlığı'nın anlaşma sağladığı Ziraat Bankası, Halk Bankası, Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Vakıflar Bankası, Akbank, Asya Katılım Bankası ve Türkiye Finans bankalarından herhangi birine yatırabilecek. Ön kayıt ücretlerini yatıran vatandaşlar, daha sonra müracaatlarını müftülüklerden ya da 'http: //hac.diyanet.gov.tr' internet adresinden yapabilecekler" ifadelerini kullandı.

"Geçtiğimiz yıl hac kurasına katılan vatandaşların kayıtları ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nca otomatik olarak yapılacak" diyen Gül, "2012 yılında kuraya katılan ancak başvurularındaki il, ilçe, hac konaklama türleri ve kuraya birlikte gireceği kişilerde değişiklik yapmak isteyen ya da müracaatlarından vazgeçen vatandaşlar ise müracaat süresi içerisinde müftülüklere başvurarak, gereken değişiklikleri yapabilecekler" şeklinde konuştu.

Ön kayıt işlemlerinin 22 Şubat'ta sona ereceği bildirildi.

Bu arada, Malatya Müftülüğü Hac Kayıt Bürosu'na başvuran vatandaşlardan Nurten Karadeniz, 7 yıldır başvurduğunu ifade ederek, "7 yıl başvuranların kurasız gideceklerini biliyordum. Kontrol için geldim" dedi.

Malatya Gazi İlkokulu emekli müdürü Doğan Dinçer ise, 3 yıldır başvurduğunu söyleyip, yine başvuru yapacağını bildirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ziraat Bankası Hacı Yusuf Gül Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title