Haberler

Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 12. Bölüm tek parça HD izle 5 Nisan Cuma!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ı buluşturan yeni dizisi 'Gaddar'ın afişi yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 12. Bölüm tek parça HD izle 5 NisanCuma!

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 12. Bölüm tek parça HD izle 5 Nisan Cuma!

GADDAR KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR OYUNCULARI

çok yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin afişi yayınlandı. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

GADDAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Korkut kardeşi Cezmi'nin ölümü üzerine acımasız bir intikam duygusuyla Dağhan'ı öldürmeye kararlıdır. Dağhan ölüm karşısında ilk kez bu kadar çaresiz kalır. O direnirken bu sırada Müdür ve Kurt onu Korkut'un elinde kurtarabilmek için zamanla yarışırlar. Dağhan'ın ailesine öldüğü haberi ulaşır. Kimse bu durumu kabullenmek istemez ama Aydan dahil herkes perişan olur. Korkut Enver'in Dağhan'la iş birliği yaptığını anlayınca ona da zarar verebilmek için ailesini araştırmaya başlar.

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leylâ babasının yaptığı işleri ve ölümünün geri planında neler olduğunu öğrenebilmek için Korkut'tan yardım ister. Bu adımıyla geçmişle hesabını kapatmak isterken yeni bir belanın kapısı açmış olur.

Gürkan mahallede yankı uyandıran bir vaka üzerine değerlerini ve adalet duygusunu sorgulamaya başlar.

Enver, Yağmur ve ailesinin Korkut tarafından tehlikede olduğunu anlayınca herkesi bir araya toplayıp korunaklı bir alan yaratmaya çalışır. Tüm ailenin, tehlike altında ve bir arada olması gerginlikleri de beraberinde getirir. Davut çocuklarının başına gelenlere engel olamadığı için kendini suçlar ama bu kez onlara zarar gelmemesi için elinden geleni yapar.

Enver'in amacı Korkut kimseye zarar veremeden onu ortadan kaldırmaktır. Bunun için Müdür'den de yardım alarak Zakkumlara karşı bir plan hazırlığına girer. Ancak planları beklediği gibi işlemez. Bu durum Korkut'u daha da saldırgan bir hale getirmiştir ve aileden birini diğer herkes için feda etmelerini, bir seçim yapmalarını ister.

Yağmur anlık bir öfkeyle Ekber'e ateş edince olaylar karışır. Yaptığı bu hata sonucu Enver ile arasında bir sürtüşme yaşanır. Dağhan Gürkan'ın onun açığını yakalamasıyla ve Ali'nin de şikâyeti üzerine karakola alınır. Büyük bir kalabalık Dağhan'ı bu suçtan aklamak için karakolun önünde toplanıp birlik olur.

Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt'a son bir şans verir fakat bu şans Kurt için zor bir sınava dönüşür. Ekber, Dağhan ve Enver'e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile nam salmış Zakkum Kardeşleri onların karşısına koymayı planlar. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkması üzerine tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Dağhan da Cezmi Zakkum 'un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken kardeşlerin radarına takılır.

Enver ve Dağhan birlik olup bu kardeşlere karşı koymanın yollarını ararken Dağhan bu kez farklı bir şekilde çözmeye karar verir. Ancak bu karar onu dönülmez bir hataya sürükler. Dağhan'ın olaylar sırasında yaralanmasıyla Aydan ve Leylâ onun için seferber olur.

Ekber Oya'nın ona rest çekmesinden çok etkilenir ve görüşmek için ısrarcı olur. Ancak Oya kızının başına gelenlerden sonra Ekber'le ilişkisine set koymaya kararlıdır.

GADDAR CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Gaddar dizisinin FOX TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sümeyye Aydoğan Çağatay Ulusoy Onur Saylak Aydoğan Fox Tv ulusoy Dizi Fox Gündem Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title