Haberler

Haber Revizyon'un Mart Sayısı Çıktı

Haber dergiciliğine yeni bir boyut getiren Haber Revizyon Dergisi'nin Mart ayı sayısı bayilerdeki yerini aldı.

Haber dergiciliğine yeni bir boyut getiren Haber Revizyon Dergisi'nin Mart ayı sayısı bayilerdeki yerini aldı.

Haber Revizyon Dergisi, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Türkiye'ye ziyaretini "Avrupa'dan Gelen Soğuk Misafir" başlığıyla değerlendirirken, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Şahin, Şahin Mengü, Sunay Akın, Mehmet Büyükekşi, Haydar Dümen, Arif Verimli ve İsmail Ahmet Orhun gibi önemli isimlerin yazıları ve yorumlarıyla okurlarıyla buluştu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, dergisindeki yazısında terör probleminin çözümü için yapılan tüm girişimlere tam destek verilmesi gerektiğini belirtirken, Türkiye'nin en büyük problemine rağmen dünyada parmakla gösterilen saygın bir ülke konumuna geldiğine dikkat çekti. Bakan Şahin, röportajında aile bütünlüğünün gelecek için önemini vurgularken, Şahin Mengü ise terör probleminin çözümüne ilişkin süreci "Vah Türkiye'm Vah" cümlesiyle yorumladı.

Dergide, Dünya Tiyatrocular Günü dolayısıyla röportajı yer alan Zeliha Berksoy ise, Türk Tiyatrosu'nun bugününü ve geleceğini yorumladı. Dergide "3 İsim ve 1 Darbe" başlığı altında 12 Mart 1971 darbesine ışık tutulurken Araştırmacı-Yazar Hasan Taşkınla da gazetecilik üzerine geniş bir röportaja yer verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Büyükekşi Şahin Mengü Fatma Şahin Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title