Haberler

Ankara-Atina hattı yangın yeri! Yunan bakandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küplere bindirecek tehdit

Güncelleme:

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim her iki ülkede de yakın zamanda gerçekleşecek seçimler öncesinde yeniden tırmandı. Geliştirme ve Yatırım Bakanı olarak da görev yapan Yunan siyasetçi Adonis Georgiadis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak "Sayın Erdoğan'a şunu demek istiyorum ki eğer gece, sabah ya da öğleden sonra gelirse bizim Rafale ve Viper jetlerimiz Türk hava kuvvetlerini yener ve Ege'de hava üstünlüğünü ele geçiririz" diye konuştu.

Son aylarda Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim tırmanırken, her iki ülkede de seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte tansiyon yükseliyor. İki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesine dair adımlar henüz atılmazken Yunanistan'dan kriz yaratacak açıklamalar geldi.

"RAFALE VE VIPER JETLERİMİZ TÜRK HAVA KUVVETLERİNİ YENER"

Yunanistan'ın Geliştirme ve Yatırımdan sorumlu bakanı Adonis Georgiadis, Türkiye'nin son dönemde Yunanistan'a yönelttiği tehditleri ve açıklamaları değerlendirdi. Georgiadis, "Sayın Erdoğan'a şunu demek istiyorum ki eğer gece, sabah ya da öğleden sonra gelirse bizim Rafale ve Viper jetlerimiz Türk hava kuvvetlerini yener ve Ege'de hava üstünlüğünü ele geçiririz" ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE İLE SAVAŞMAK İÇİN UÇAK ALMIYORUZ"

Yunanistan'ın savaşa girmek istemediğini belirten sağcı siyasetçi, "Biz Türkiye ile savaşa girmek için savaş uçağı almıyoruz. Miçotakis geldi ve silahlı kuvvetleri güçlendirdi. Fransa ve Amerika ile iş birlikleri yaptı" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Haydar:

Seçim yaklaşıyor ekonomi iyi değil zamlar hız kesmiyor. Dini ve milli duyguları kulanmak gerek . İsraillede dost olduk geriye çatacak bi yunanistan kaldı.

73
93
yanıtYanıtla
Hsn:

farkında değilsin yada kasten söylüyorsun,sataşan Türkiye değil yunanistan,adaları silahlandıranda biz değiliz o zaman nasıl oluyorda sataşan biz oluyoruz?

yanıt19
yanıt2
Arif Yüce:

Seçime üç ay var beşinci aya kalmaz dostluk ilişkilerimiz başlar merak etmeyin

97
35
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yapana lafım yok parayla askerlik yapmak için sıraya girip milliyetçilik taslamayın delikanlı olan benim gibi gitsin 18 ay askerlik yapsın ondan sonra konuşsun kimin oğlunun askerlik yaptığını kimininkinin yapmadığını herkes gayet iyi biliyor

yanıt16
yanıt14
Kuman:

İki üçtane uçakla Türkiye'yi dururabileceğini zanneden ukala! Eğer o güvendiğin ülkeler size yardım edebilseydi Kıbrıs'ta ederlerdi. ABD Fransa'ya yardakçılık yapacağız diye Yunan halkına yazık edecekler

91
15
yanıtYanıtla
Mehmt Alkan:

Biz size düğünlerde havaya sıkanları göndersek yeter lavuk çılgın Türkleri iyi araştır

76
25
yanıtYanıtla
O Z:

Lütfen başka ülkelerin kendi iç meselelerini düzeltmek için Türkiye'yi kullanmalarına izin vermeyin. Hatta cevap bile vermeyin. Sivrisinek vızırtısından öte birşey değil.

90
10
yanıtYanıtla
Serdal Salman:

O gün geldiğinde görürüz Allah ın izni ile

83
15
yanıtYanıtla
Babilya :

Ne vakit geleceğimiz belli olmaz.Bizim arkamızda Allah var.sizin arkanızda ise kuklalarınız. Yüreğiniz varsa gelin bekliyoruz.

79
19
yanıtYanıtla
Bergamot Bodrum:

Bir Mustafa yıldız Doğan türküsüyle öyle bir geliriz ki.

61
24
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title