Haberler

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan Muratlı'da ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Muratlı ilçesinde partisi ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Daha sonra Cumhur İttifakı Muratlı Belediye Başkan Adayı İmdat Altıntaş ile bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise arı yetiştiricilerine arı keki dağıttı.

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Muratlı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Özcan, partisi ile MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Özcan, daha sonra Cumhur İttifakı Muratlı Belediye Başkan Adayı İmdat Altıntaş ile bir araya geldi.

Altıntaş'ın ilçede önemli projeleri hayata geçireceğinden emin olduğunu aktaran Özcan, Muratlı Belediyesi'ni AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak istediklerini belirtti.

Özcan daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Tekirdağ'da arı yetiştiricilerine "arı keki" dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince yetiştiricilere arı keki dağıtıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre il genelinde 508 yetiştiriciye 109 ton 980 kilogram arı keki verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, üreticilere destek olduklarını belirtti.

Yetiştiricilerin bal üretimini arttırmalarına katkı vermeye çalıştıklarını aktaran Albayrak, "Arıcılık konusunda uygulamaya koyduğumuz projeler, arıcılık faaliyetlerinin geliştirilmesine, üreticilerimizin ek gelir imkanı elde edebilmelerine ve polinasyon yoluyla tarımsal üretimde verimlilik artışına katkı sağlıyor. Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mestan Özcan Milletvekili Tekirdağ Altıntaş AK Parti Altıntaş Muratlı MHP Tarım Belediye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title