Haberler

Günaydın'dan Emrespor'a 14 Bin Lira Destek

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7.Grubun şampiyonu Emrespor'a 14 bin lira malzeme desteğinde bulunacak.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubun şampiyonu Emrespor'a 14 bin lira malzeme desteğinde bulunacak.

Emrespor Kulübü Başkanı İsmail Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Günaydın'ı ziyaret etti.

Günaydın, ziyarette yaptığı açıklamada, Emrespor'un başarısını yakından takip ettiklerini söyledi. Ispartaspor'a uzun süre çok ciddi rakamlarda destek olduklarını hatırlatan Günaydın, "Ancak takım, istenilen başarıyı sağlayamadı. Rakamların koordinasyonu sağlanamadı ve benim düşüncemin dışında harcamalar yapıldı. Çok parayla, çok harcamayla hiçbir takım başarılı olamaz" dedi.

Emrespor'un başarısıyla gurur duyduklarını kaydeden Günaydın, bu başarıyı çınar ağacının bir filizlenmesi olarak gördüklerini belirtti.

Günaydın, Emrespor'un başarısından dolayı 14 bin lira malzeme desteğinde bulunacaklarını bildirdi.

Emrespor Kulübü Başkanı İsmail Çalışkan da Günaydın'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve Uşak'ta oynanacak maça davet etti.

Çalışkan, Emrespor'un hafta sonu Uşak 1 Eylül Stadı'nda Muğlaspor ile karşılaşacağını ve bu maçtan galip ayrıldığı takdirde 3. lige çıkacağını kaydetti.

- ISPARTA

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Ziya Günaydın İsmail Çalışkan Isparta Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title