Haberler

Gümüşhane'de Jandarma ile PKK'lılar Arasında Çatışma Çıktı

Güncelleme:

Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi'ne bağlı Günyüzü Köyü yakınlarında jandarma ekipleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı.

Günyüzü Köyü yakınlarında bulundukları belirlenen PKK'lı grubu takip eden Giresun ile Gümüşhane jandarma ekipleri ile bir grup PKK'lı arasında dün saat 22.45 sıralarında silahlı çatışma çıktı. Çatışma ardından teröristler kaçtı.

KAÇARKEN ÇANTALARINI BIRAKTILAR

Bölgede arama-tarama operasyonu sürdürülürken PKK'lıların bıraktığı içinde örgütsel doküman, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ile çok sayıda mermi bulunan 3 çanta ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Günyüzü Giresun Kürtün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

adalet:

ÇOK BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜR. terörist ve teröre desdek verenlerin tüm malvarlıkları kamuya aktarılacak ve sınırdışı edilip vatandaşlıktan çıkarılacak kamulaşan mallarda şehit ailerine eşit olarak pay edilecek sadece bu kanun pkk nın tarihe gömülmesini sağlar amma pkk yı bitirmek istemiyor siyasiler varmısınız türk milleti bu kanunun çıkması için imza kampanyasına

97
15
yanıtYanıtla
Derin Strateji:

Karadeniz e Pkk giremez , girse de çıkamaz, karadenizden hain çıkmaz, gerekirse asker yerine halk operasyona çıkar, yaralı da ele geçirmez. . .

27
48
yanıtYanıtla
barış:

Akp iktidar olmak ugruna yapti bunları

45
27
yanıtYanıtla
köksal akın:

gelin Karadeniz e sizi askere teslim eden namert olsun, mm mm leş yiyicilere yem olursunuz

53
17
yanıtYanıtla
mumin:

BUNLARA KARSI GEZICI TIMLER SART. AYRICA DEVLETIN VE GONULLU GENCLERIN TERORISTLERIN GENCLERE KATILIM PROPOGANDASI YAPMASINI ENGELLEYECEK HAKLEYICI VE UYARICI GONULLU VEYA UCRETLI GURUPLARIN DERHAL OLUSTURULMASI GEREKIR. BU LANETLER HEP AYNI YERLERDE DEVLET BILIYOR.

54
9
yanıtYanıtla
coşkun:

. AÇILIM SÜRECİ diye MİLLETE YUTTURULAN ALDATMACANIN. . PKK Terör örgütünün, EYLEM İÇİN HAZIRLIK SÜRECİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. . .

48
13
yanıtYanıtla
CCC:

BU ÜLKENİN ASKERİ VE POLİSİ SİLAH BIRAKMAZ. EGER SİZ KÜRTLER HAKKINIZI SİYASET VE HUKUK ÇERÇEVESİNDE KANUNLARA UYGUN ŞEKİLDE SAVUNACAKSANIZ BAŞIMIN ÜSTÜNDE TAŞIRIM SİZİ. HERKESİN İYİ YAŞAMAK HAKKIDIR. AMA SEN TÜRKİYEDE YAŞAYIP TÜRK POLİSİ VE ASKERİNE SİLAH SIKARSAN KARŞILIGINI DA CANINLA ÖDERSİN. PKK BÖYLE YAPARAK EN BÜYÜK ZARARI KÜRTLERE VERİYOR.

51
10
yanıtYanıtla
HAKAN:

PKK BİRÇOK ŞEHİRİN DAĞLARINDA ÖRGÜTLENDİ TAVİZ ÜSTÜNE TAVİZ VERİLDİ

53
7
yanıtYanıtla
Hakyol:

Gebertin köpekleri

45
13
yanıtYanıtla
..........:

Bu pkk pisliklerini Gümüshane halki beslemistir kesin karadenizli falanda degiller bayburt ve gümüshane halki dünyanin en karaktersiz iki yüzlü ve en irz düsmani insanlaridir!

9
45
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title