Haberler

Gümüşhane İl Genel Meclisi Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane İl Genel Meclisinin Nisan ayı toplantıları başladı.

İl Genel Meclisi Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, il encümeninde bir yıl süreyle görev yapacak üyeler seçildi. Gizli oyla yapılan seçim sonucunda İl Daimi Encümen üyeliklerine Mail Yavuz, Mesut Şen, Mustafa Pala, Abdulbaki Yeniçeri ve Hüseyin Bedir seçildi.

Açık oylamayla yapılan İhtisas Komisyonları seçimlerinde ise ilk olarak komisyon üye sayıları oylandı. Yapılan oylama sonucunda toplam 5 komisyon oluşturulurken, Plan Bütçe ve İmar komisyonlarının 7, diğerlerinin ise 5 üyeden oluşmasına karar verildi.

Yapılan seçim sonucunda, Plan ve Bütçe Komisyonuna Emrah Akan, Muammer Taş, İsmail Celepçi, Yücel Yusufoğlu, Osman Karabulut, Abdulbaki Yeniçeri, Rıdvan Ediz, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Naim Ağaç, Mustafa Pala, Mesut Şen, Mail Yavuz, Hüseyin Bedir, Sebahattin Çobanoğlu, Necati Şenel, Çevre ve Sağlık Komisyonuna Osman Karabulut, Muammer Taş, Mail Yavuz, Naim Ağaç, Rıdvan Ediz, Eğitim, Kültür, Spor ve Soysal Hizmetler Komisyonuna Osman Karabulut, İsmail Celepçi, Mustafa Pala, Emrah Akan, Necati Şenel, Pestil, Köme, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Komisyonuna Muammer Taş, Hüseyin Bedir, Mesut Şen, Abdulbaki Yeniçeri ve Rıdvan Ediz seçildi.

Meclis Başkanı Çobanoğlu, İl Encümeni ve komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Bedir Muammer Taş Mesut Şen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title