Haberler

Gümüşhane'de Kadın Destek Birimi Oluşturuldu

Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi, "Kadın Dostu Kent Gümüşhane" projesi kapsamında "Kadın Destek Birimi" oluşturdu.

Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi, "Kadın Dostu Kent Gümüşhane" projesi kapsamında "Kadın Destek Birimi" oluşturdu.

Şube Başkanı Aynur Çubukçu, yaptığı açıklamada Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi tarafından yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamında yürüttükleri "Kadın Dostu Kent Gümüşhane" projesi ile oluşturulan birime 0 456 213 81 98 numaralı telefondan ulaşılabileceğini söyledi.

Çubukçu, Kadın Destek Birimini; kadınların Belediye, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sunduğu hizmetler ile ilgili taleplerini karşılamak, gerekli yönlendirmeyi yapmak, özellikle yaşlı ve engelli kadınlar adına bu işlemleri bizzat yürütmek, takip etmek ve sonuçları hakkında bilgi vermek amacıyla oluşturduklarını ifade etti.

Proje ile amaçlarının okuma yazma bilmeyen kadınları okuma-yazma kurslarına teşvik etmek, şiddet gören kadınlara sosyal hizmetler ve diğer ilgili kurumlara yönlendirmek, nüfusta-tapuda-adliyede işleri olan kadınlara yol göstermek, Genel Sağlık Sigortası (Yeşil kart) işlemleri, abonelik işlemleri, aydınlatma talepleri, temizlik, vergi gibi işlemlerinde yol göstermek olduğunu dile getiren Çubukçu, Kadın Destek Biriminin Karaer Mahallesi Vodafone üstü 36/B Kat: 3'te yer aldığını ve kadınların taleplerini beklediklerini ifade etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümüşhane Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title