Haberler

Gümüşhane'de 159 İşçinin Kurumu Değiştirildi

Gümüşhane'de 159 işçinin kurumunun değiştirildiği bildirildi.

Gümüşhane'de 159 işçinin kurumunun değiştirildiği bildirildi.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 6111 Sayılı Kanun'un 166. maddesi gereğince belediyeler ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde çalışan ihtiyaç fazlası 159 işçinin çeşitli kurumlarda görevlendirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Gümüşhane Vali Vekili Armağan Önal başkanlığında oluşturulan ve Karayolları 10. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, İl Defterdarı Mehmet Adil Demirel, İşkur Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, İl Mahalli İdareler Müdürü Çağlayan Turhan ile kurum ve belediyelerdeki sendika temsilcilerinin yer aldığı komisyon tarafından, 159 işçinin görev yerlerinin değiştirilmesine karar verildiği belirtildi.

Gümüşhane Belediyesinden 23, Şiran Belediyesinden 34, Kelkit Belediyesinden 14, Torul Belediyesinden 13, Tekke Belediyesinden 7, Köse Belediyesinden 5, Gümüşgöze Belediyesinden 5, Özkürtün Belediyesinden 4, Ünlüpınar Belediyesinden 1, Arzularkabaköy Belediyesinden 4 ve Özel İdare Genel Sekreterliği'nden 49 olmak üzere toplam 159 işçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü gibi kurumlarda görevlendirildi.

Kurumu değiştirilen işçilerin 5 gün içerisinde atandıkları yeni kurumlarda görevlerine başlaması gerektiği ifade edildi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title