Haberler

Gültepeden'de Katılımcı Yönetime Güzel Bir Örnek

Güncelleme:

Tarihiyle barışık modern bir Kağıthane oluşturmak için yeni projeler üreten Fazlı Kılıç, İstişare Toplantılarında vatandaşların da görüşlerine baş vuruyor.

05 Nisan Perşembe günü Gültepe Mahallesi Halk Meclisi, Talatpaşa Caddesi Dernek Sokakta bulunan Kent Düğün salonunda yapıldı. Halk Meclislerinin 12. si olan program, Saat 20:30 da başladı.

Başkan Fazlı Kılıç'ın, Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden oluşan çalışma arkadaşları, vatandaşların karşısına çıkarak, kendilerine ayrılan masalarda yerlerini aldılar. Programda sorular soruldu ve Başkan Fazlı Kılıç'ın ağzından cevaplar alındı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın idare ettiği Halk Meclisi toplantısında, AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldırım Turan ve Hüseyin Sağır, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Veysel Sevim, Gültepe Mahalle Muhtarı Nuri Bahçecik, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Oda başkanı Ömer Osmanoğlu, Mahalle Başkanı Sinan Çakır, Kadın Mahalle başkanı Refika Yaman ve Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oruç da hazır bulundular.

Açılış konuşmasıyla birlikte İlçe ve Mahallede yapılan çalışmaların yer aldığı görsel sunum sinevizyon aracılığıyla yapıldı.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, sunumda da izlenildiği gibi Kağıthane'nin çehresinin hızla değiştiğini gündeme getirerek, bu değişimin Gültepe ve çevresini de önemli şekilde etkilediğini söyledi. Kağıthane'de 500 000 kişilik bir aileyi oluşturduklarını söyleyen Fazlı Kılıç, kimseyi mağdur etmeden Kentsel Dönüşümü gerçekleştirmek istediklerini vurguladı.

İlçenin her semtinde yenileme çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyen başkan Fazlı Kılıç, Ada bazında yapılan dönüşümlerde komşuların bir araya gelerek fikir birliği etmeleri halinde, % 30 imar artırımından istifade edebilecekleri hakkında açıklamalarda bulundu. Beyaz tahta üzerinde kalemle hesap yaparak salondakileri de konu hakkında bilgilendiren Başkan, Davetlilerden gelen soruları da cevaplandırdı.

Gültepe Mahalle Muhtarı Nuri Bahçecik, Semt sakinleri adına Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür ederek, Belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti belirtti.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Yıldırım Turan da Kağıthane Belediyesinin İlçe genelindeki çalışmalarından dolayı Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Gültepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title