Haberler

Gülecek Bir Neden Ararım

Kadınların oyunculuk anlamında erkeklere oranla daha az alternatifi olduğunu söyleyen Merve Boluğur; güçlü kadın canlandırmayı seviyor.

Bugüne kadar 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' gibi dizilerde rol alan Merve Boluğur şimdi 'Kuzey Güney' dizisi ile ekranda. Boluğur; oyunculuktan güzellik sırlarına kadar hakkında merak edilenleri Cosmopolitan dergisinden Ceylan Yeniacun'a anlattı.

MAKYÖZ EN İYİ ARKADAŞ

Hep farklı karakterler canlandırdınız ve izleyiciye bir öncekini unutturdunuz. Bunu nasıl başarıyorsunuz?

Karakter oyuncusu olmak istiyorum ve bu yüzden farklı karakterleri canlandırmaya çalışıyorum. Bir önceki dizide ağladıysam bir sonrakinde de aynı şekilde ağlamamaya dikkat ediyorum.

Bir sonraki projede nasıl bir karakteri canlandırmak istersiniz?

Kadınların oyunculuk anlamında erkeklere oranla daha az alternatifi var. Güçlü kadınları canlandırmayı seviyorum. Maskülen (erkeksi) bir kadını canlandırmak iyi olabilir.

Sette en iyi anlaştığınız isimler kimler?

Kamera arkası ekibiyle iletişim kurmayı seviyorum. Mesela makyöz setteki en iyi arkadaştır. Çünkü en çok onunla vakit geçirirsiniz.

Rexona'nın yeni yüzü oldunuz. Markayla bir araya gelişiniz nasıl oldu?

Bu sefer daha genç bir kitleye hitap etmek istemişler ve bunun üzerine bir araştırma yapmışlar. Araştırma sonucu yüzde 97'lik bir oran beni seçmiş. Gençler tarafından beğenilmek benim için çok önemli. '

KARA MELEK' HAYALİ

"Keşke bu rolü ben canlandırsaydım" dediğiniz rol oldu mu?

Çocukken 'Kara Melek' dizisini izlerdim. Sanem Çelik'in canlandırdığı karakteri oynamayı hayal ediyordum. Çok güzel oynuyordu.

Set dışında neler yapmaktan hoşlanırsınız?

Evde olmak beni mutlu ediyor. Ailemle yaşıyorum ve onlarla olmak çok keyifli. Bir de köpeğim Chicco'yla oyunlar oynuyoruz. İngilizce'mi geliştirmek için ders alıyorum. Kitap okuyorum.

Annenizle ilişkiniz nasıl?

Anne ile arkadaş olmak bana doğru gelmiyor. Anne-kız ilişkisinde belli bir çizgi olmasına özen göstermek gerekli.

#Sayfa#

GÜN GEÇTİKÇE DUYGULAR YOĞUNLAŞIR

Aşık olduğunuz zaman nasıl biri olursunuz?

Hayatta bir ya da iki defa yaşanabilecek bir duygu aşk. Aşık olduğumda kendimi iyi ve mutlu hissederim.

Aşkın uzun ömürlü olduğuna inanır mısınız?

Her seferinde karşınızdakinin başka bir yanını keşfedip onu sevmeye başlıyorsunuz. Gün geçtikçe duygular daha da yoğunlaşıyor. Aşk zaman içerisinde boyut değiştiriyor ve daha güzel bir hal alıyor.

İlişkinin monotonlaştığını fark ederseniz ne yaparsınız?

Gerçek anlamda heyecanımı kaybettiysem hiçbir şey yapmam. Çünkü artık bir şeyler bitmiş demektir. Ama eğer ilişkimiz dönemsel bir monotonluğa girdiyse ve sürpriz yapmak istersem bir şeyler organize ederim.

MERVE BOLUĞUR İLE BİR GÜN

09.00: Yeni güne duşla başlarım.

10.00: Sporu hayatımdan hiç eksik etmem, her fırsatta spor yaparım.

13.00: Alışveriş yapmayı tüm kadınlar gibi ben de çok seviyorum. Ne alacağıma karar vermek beni terletse de...

15.00: Sevdiğim kafelerden birinde oturup keyif yapmak hayatımın vazgeçilmez aktivitelerinden biri.

17.00: Kitap okurum. Özellikle romanlar favorimdir.

#Sayfa#

"SADECE MODA DİYE KIYAFET ALMAM"

"İhtiyacım olduğu kadar alışveriş yapmayı severim. İnternet üzerinden alışveriş yapmam. Kararlı bir yapıya sahibim. Hayattan da ne istediğimi bilirim. Kıyafette de bu böyledir. Mesela taytı çok sevdiğim için hep tayt alırım. Bir tek moda diye bir şey almam."

YORUMLARLA EĞLENİYORUM

"Eleştirilere açık bir insan değilim. Ancak bu işi yaptığım için katlanmak zorundayım. Özellikle sosyal paylaşım sitelerinde herkes sizin hakkınızda istediği her yorumu yapabiliyor. Bunu kaldırabilmek için güçlü bir yapıya sahip olmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Bunun önüne geçemeyeceğime göre ben de yapılan yorumlarla eğlenmeyi tercih ediyorum."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Merve Boluğur Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title