Haberler

Gözaltına Alınan Uğur Arslan Ankara'ya Götürülüyor

Deniz Feneri e. V. soruşturması kapsamında gözaltına alınan sunucu Uğur Arslan'la birlikte gözaltına alınan 4 kişi uçakla Ankara'ya götürülüyor.

Deniz Feneri e. V. soruşturması kapsamında gözaltına alınan sunucu Uğur Arslan'la birlikte gözaltına alınan 4 kişi uçakla Ankara'ya götürülüyor. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Arslanla birlikte aralarında Kanal 7 yöneticilerinin de olduğu 4 kişi saat 15: 00 uçağıyla Ankara'ya götürülecek. Gözaltına alınan isimler, uçağa binmeden önce basın mensupları tarafından görüntülendi.

Habercilere kısa bir açıklama yapan Arslan, ifade vermek için Ankara'ya götürüldüğünü söyledi. Arslan'ın rahat tavırları ve havalimanında karşılaştığı hayranlarıyla fotoğraf çektirmesi dikkat çekti. Gözaltına alınan isimler arasında Kanal 7 yöneticilerinden Harun Kapıyoldaş, Muzaffer Şafak ve Mustafa Bölükbaşı ve adı öğrenilemeyen bir kadının olduğu öne sürüldü.

DHA - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title