Haberler

Görele'de, Omurilik Felçlileri Yararına Kermes

Görele İlçesi'nde, gönüllü ev kadınları tarafından Omurilik Felçliler Derneği yararına kermes düzenlendi.

Görele İlçesi'nde, gönüllü ev kadınları tarafından Omurilik Felçliler Derneği yararına kermes düzenlendi.

İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kermeste yaptığı konuşmada, gönüllü ev kadınları tarafından hazırlanan ürünlerin satışının yapıldığı kermesin sosyal aktivite olmasının yanında derneğe ekonomik katkı da sağladığını söyledi.

Dernek Başkanı Bülbül Genç ise engelli vatandaşların ve derneğin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla gönüllü ev kadınları tarafından hazırlanan bu kermese katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Bizleri düşünen ve her zaman bizlerin varlığından haberdar olarak bu etkinlikle bizi onurlandıran gönüllü ev kadınlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Bu dünyada duyarsız olduğu kadar duyarlı insanlarımızın varlığı bizi hayata bağlamanın en büyük amaçlarındandır" dedi.

Kermesin açılışına, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, AK Parti Görele Kadın Kolları Başkanı Nahide Yayla ve vatandaşlar katıldı.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Özgür Ertuğrul Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title