Haberler

Goldaş "Yüzüklerin Efendisi"Ne Çalışacak

Goldaş Kuyumculuk Yüzüklerin Efendisi filmindeki objelerin altın ve gümüş mücevherat olarak tasarımı, üretimi, satışı ve dağıtımının yapılması konusunda, Warner Bros Goldaş Kuyumculuk Yüzüklerin Efendisi filmindeki objelerin altın ve gümüş mücevherat olarak tasarımı, üretimi, satışı ve dağıtımının yapılması konusunda, Warner Bros.

Goldaş Kuyumculuk Yüzüklerin Efendisi filmindeki objelerin altın ve gümüş mücevherat olarak tasarımı, üretimi, satışı ve dağıtımının yapılması konusunda, Warner Bros Goldaş Kuyumculuk Yüzüklerin Efendisi filmindeki objelerin altın ve gümüş mücevherat olarak tasarımı, üretimi, satışı ve dağıtımının yapılması konusunda, Warner Bros. Consumer Products Inc. firması ile 1 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli, yeni bir lisans anlaşması imzalandı.

Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.Ş.'nin Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı özel durum açıklamasında, şirketin büyüme ve gelişme stratejileri çerçevesinde, pazar payını, marka bilinirliliğini, ürün çeşitliliğini artırmak ve farklı tüketici gruplarına ulaşmak için yaptığı çalışmalar doğrultusunda, dünyaca tanınmış, Yüzüklerin Efendisi (Lord of The Rings) filmindeki objelerin altın ve gümüş mücevherat olarak tasarımı, üretimi, satışı ve dağıtımının yapılması konusunda, Warner Bros. Consumer Products Inc. firması ile 1 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli, yeni bir lisans anlaşması imzalandığı bildirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title