Haberler

Goldaş, Societe Generale'e Dava Açtı

Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.ş, Şirket Zararlarının Tazmini İçin Fransız Societe Generale Bankası Aleyhine, Maddi ve Manevi Tazminat Davaları Açtığını Bildirdi.

GOLDAŞ Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat A.Ş, şirket zararlarının tazmini için Fransız Societe Generale Bankası aleyhine, maddi ve manevi tazminat davaları açtığını bildirdi. Goldaş Kuyumculuk’un Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, daha önce kamuoyuna yapılan muhtelif duyurularda açıklandığı üzere, şirketin 5 yıllık sürekli tedarikçisi konumundaki Fransız Bankası Societe Generale ile şirket arasında devam etmekte olan ticari ihtilaf sürecinde, süreç boyunca hiç alışılmadık ve etik olmayan yöntemlerle ihtilafı çözmeye çalışan Fransız bankası tarafından şirket ve şirket yöneticilerinin çeşitli ithamlarla kamuoyu nezdinde yıpratılmaya çalışıldığı ifade edildi. Açıklamada, “Şirketimiz, alışılmışın dışında basında sürekli yer alan olumsuz haberlerden dolayı telafisi mümkün olmayan maddi ve manevi zararlara uğramış olup, zararlarının tazmini için Societe Generale Bankası’na karşı bugün maddi ve manevi tazminat davaları açmıştır” denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title