Haberler

    Beşiktaş, Gökhan İnler Transferini Bitirdi

    Güncelleme:

    Beşiktaş, Gökhan İnler'le senelik 2.2 milyon Euro'ya söz keserken kulübü ile de 3 milyon Euro bonservis bedeli için el sıkıştı.

    Beşiktaş, bir süredir görüşme halinde olduğu Gökhan İnler transferini şimdiden bitirdi. Napoli ile 2016'ya kadar mukavelesi olan İsviçreli oyuncu ile senelik 2.2 milyon Euro'dan söz kesilmişti. Milliyet'in haberine göre; kulübüyle de pazarlıklar devam ediyordu ve o iş de tatlıya bağlandı. Napoli'ye 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

    10 MAÇTA 1 GOL

    30 yaşındaki Gökhan İnler sezon sonunda Kartal Yuvası'na gelecek. Beşiktaş yönetiminin hesabına göre Vodafone Arena'nın önemli yüzlerinden birisi olacak. Gökhan'ın bu sezon Napoli'de İtalya Ligi'nde 10 maçta 1 golü bulunuyor. İsviçre Milli Takımı'nda ise 50 karşılaşmada 3 golü var.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Beşiktaş Napoli Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500

    Yorumlar (12)

    Orhan:

    30 yaşındaki adama bu kadar para vermek bence doğru değildir. Beşiktaş bu kadar para asla vermez.

    26
    4
    yanıtYanıtla
    Süper:

    Gelirse süper transfer. . .

    5
    11
    yanıtYanıtla
    VatandaşmobilWeb@haberler.com:

    bomba bu mu

    6
    8
    yanıtYanıtla
    muşlu:

    harika

    5
    8
    yanıtYanıtla
    ismailMobil-ANDROID:

    30 yaşında .gol sayısı çok az.çok pahalı.çok gereksiz.

    8
    4
    yanıtYanıtla
    KartalcemaatmobilWeb@haberler.com:

    Harika transfer hem veli o zaman yedek kalir biraz

    6
    5
    yanıtYanıtla
    meto:

    cok gereksiz bi transfer olu, , . . .

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Ridi bjkmobilWeb@haberler.com:

    Besiktas bu oyuncuya 2.2 milyon Euro vermez takimda. Kime veriyorki ona versin yalan haber bence

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Forza BJK:

    İyi transfer. Kadro zenginliği iyidir. Ama acilen 28-30 yaşlarında, topu oyuna iyi sokan, özellikle dikine yönde oyun başlatan bir stoper ile 20-25 yaşlarında ileri-geri hızlı oynayabilen bir sağ bek defans için, ve bir de kontra atak futboluna uygun, 24-27 yaşlarında, hızlı ve boşluklara iyi kaçabilen bir forvet oyuncusu ihtiyacı var takımın

    2
    0
    yanıtYanıtla
    AkilMobil-IOS:

    İyi mucadeleci insallah gelir yası 30 olabilir ama futbolu iyi begendiyim biri

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title