Haberler

Gittiği Gibi Geri Geldi

Şöhretli olmak; gazetecilerle sohbet ettiği sırada arabası polisler tarafından çekilen Ezgi Mola'nın işine yaradı.

Oyuncu Ezgi Mola önceki gün, Bebek'te bir ödül törenine katıldı. L'era Fresca adlı dondurma markasının Facebook üzerinden düzenlediği 'Aşk acısına hangi dondurma iyi gelir?' yarışmasında jüri üyeliği yapan Mola, yarışmanın birincisiyle buluştu.

ŞOKE OLDU

L'era Fresca'nın Bebek'teki şubesinde düzenlenen törene kendi otomobiliyle gelen Mola, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada ufak bir talihsizlik yaşadı. Subaru marka otomobilinin, trafik polisleri tarafından mekanın önünden çekildiğini fark eden güzel oyuncu, kısa süreli bir şok geçirdi. Mekanın işletmecileri trafik polislerine, arabanın Ezgi Mola'nın olduğunu söyleyince otomobil geri getirildi.

FOTOĞRAF YOK!

Bebek'ten çekilen ve Kuruçeşme'deki otoparka götürülen aracın geri getirilmesi ise herkesi şaşırttı. Otomobilin geri getirildiği sırada gazetecilerin görüntü aldığını gören polisler, fotoğraf çekilmemesini istedi. Gazeteciler fotoğraf çekmeye devam edince de, otomobili mekanın önünde indirmek yerine 200 metre ileride bıraktılar.

AŞK ACISI İÇİN TARİF YARATTI

L'era Fresca'nın düzenlediği yarışmada Ezgi Mola ile birlikte Alp Kırşan ve yazar Pucca da jüri üyeliği yaptı. Yarışmanın birincisi; Antep fıstığı, fındık, bitter çikolata ve muz karışımı ile 'Aşk acısı dondurma tarifi'ni en iyi yapan Emre Sarıcı oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title