Haberler

"Giresunspor Taraftar Çayı" Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Bank Asya 1.Lig takımlarından Giresunspor'un kayyum heyeti başkanı Cengiz Cindemir, "Giresunspor üzerinde hiç kimsenin tasarrufu yok, bu takım hepimizin takımı" dedi."Giresunspor Taraftar Çayı" tanıtıldı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un kayyum heyeti başkanı Cengiz Cindemir, "Giresunspor üzerinde hiç kimsenin tasarrufu yok, bu takım hepimizin takımı" dedi.

Giresun'un Keşap ilçesindeki bir restoranda düzenlenen toplantıda,

"Giresunspor Taraftar Çayı" tanıtıldı.

Toplantıya, Giresunspor Kayyum Heyeti Başkanı Cindemir, Amber Çay Pazarlama Koordinatörü Şevket Alaeddinoğlu ve kayyum heyeti üyeleri katıldı.

Cindemir, burada yaptığı konuşmada, kalıcı gelirler, bağışlar ve seyirci desteği gibi konularda gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Taraftar çayını Giresunspor'a destek olması amacıyla çıkardıklarını ve evlerinde bu çayı kullandıklarını ifade eden Cindemir, şöyle konuştu:

"Giresunspor'a daha fazla katkı sağlamanın yolunu arıyoruz. Giresun'da birçok markette taraftar çayımız bulunmakta. Halkımızın çaya ilgisinin az olduğunu gördük. Eğer Giresunspor'un daha farklı markalarda temsil edildiğini görmek istiyorsak, herkes evinde taraftar çayı kullanmalı. Giresunspor üzerinde hiç kimsenin tasarrufu yok, bu takım hepimizin takımı. Görev verildiği zaman elimizden gelenin en iyisini yaparız, bizden sonra gelecek yönetime borçları azalmış, sportif anlamda başarılı olmuş bir Giresunspor bırakmak istiyoruz."

Amber Çay Pazarlama Koordinatörü Şevket Alaeddinoğlu ise Giresunspor taraftar çayının kulübe kalıcı gelir hedefleyen bir proje olduğunu ifade ederek,

"Amacımız Giresunspor'un şirketleşmesini ve gelirler anlamında ulaşılabilecek en iyi noktaya getirmektir. Amaçlarımızdan birisi Giresunspor ürünlerinin satıldığı bir kulüp mağazası oluşturmak ve birçok ürünün buradan satışını gerçekleştirmek. Hedef, iş adamlarının yardımlarından ziyade, Giresunspor'un kalıcı gelirlerini yönetmektir. Bu anlamda Giresunspor taraftar çayı çok önemlidir. Herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title