Haberler

Gezici Ufo Müzesi'ni Bir Haftada 20 Bin Kişi Ziyaret Etti

Tırla Türkiye'yi dolaşan "Gezici UFO Müzesi"nin Mersin'de bir haftada 20 bin kişi tarafından ziyaret edildiği bildirildi.26 Eylül'de Forum Mersin önünde meraklılarıyla buluşan ve 2 Ekim akşamına kadar açık kalan müzede, uzaylı ve UFO maketleriyle fotoğraf çektirme şansını yakalayan Mersinliler, çocuklarıyla hiç bir ücret ödemeden müzeyi gezdiler.

Tırla Türkiye'yi dolaşan "Gezici UFO Müzesi"nin Mersin'de bir haftada 20 bin kişi tarafından ziyaret edildiği bildirildi.

26 Eylül'de Forum Mersin önünde meraklılarıyla buluşan ve 2 Ekim akşamına kadar açık kalan müzede, uzaylı ve UFO maketleriyle fotoğraf çektirme şansını yakalayan Mersinliler, çocuklarıyla hiç bir ücret ödemeden müzeyi gezdiler.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma projesi olan Gezici UFO Müzesi'nin, şimdiye kadar 20 ilde görücüye çıktığını söyledi.

Özel olarak tasarlanmış tır ve dev UFO maketinden oluşan Gezici UFO Müzesi'nde, "Dünya Dışı Zeki Yaşam" gerçeğinin eski çağlardan günümüze kadar olan tarihini, yazılı ve görsel malzemelerle halkın izlenimine sunduklarını anlatan Akdoğan, "Ana hedefimiz, dünya dışı zeki yaşamın varlığına ve önemine dikkati çekmek" dedi.

Gezici UFO Müzesi'nin bir haftada 20 binin üzerinde Mersinli ile buluştuğunu bildiren Akdoğan, şöyle devam etti:

"Sirius Gezici UFO Müzesi sosyal ve kültürel sorumluluk projesiyle, dünya dışı zeki yaşam gerçeğinin eski çağlardan günümüze kadar olan tarihini, yazılı ve görsel malzemelerle, dijital fotoğraflar, gizli belgeler, analiz raporları, video görüntüleri, maketler ve canlandırmalarla Türk halkının bilgisine sunmaktadır."

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title