Haberler

Gerçek Sevgili Ortaya Çıktı!

Fenerbahçe'nin Bu Sezonki Flaş Transferlerinden Emre Belözoğlu'nun Sevgilisinin Kim Olduğu Uzun Süredir Merak Ediliyordu. İşte O Güzel...

FENERBAHÇE'NİN BU SEZONKİ FLAŞ TRANSFERLERİNDEN EMRE BELÖZOĞLU'NUN SEVGİLİSİNİN KİM OLDUĞU UZUN SÜREDİR MERAK EDİLİYORDU. İŞTE O GÜZEL...

'Fenerbahçe'nin flaş transferlerinden Emre Belözoğlu'nun sevgilisinin kim olduğu uzun süredir merak ediliyordu. Hatta Fatih Terim'e damat olacağı, Terim'in küçük kızı Merve ile aşk yaşadığı dedikoduları, her iki tarafın da ısrarla yalanlamasına rağmen uzun süre konuşuldu.

Oysa bu dedikodular konuşulurken Emre, uzun süredir gözlerden uzak, sessiz sedasız büyük bir aşk yaşıyordu. Paparazziler, bütün çabalarına rağmen sevgilisini görüntülemeyi başaramadı. Emre bu konudaki bütün soruları yanıtsız bıraktı.

İŞTE EMRE'NİN MÜSTAKBEL EŞİ

Madem bu kadar çok merak ediliyor, ben açıklıyayım: Emre'nin bugüne kadar yakın çevresi hariç herkesten gizlediği aşkının ismi Tuğba Gürevin.. 22 yaşında olan Tuğba, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu. Geçen yıl okulundan başarıyla mezun olan Tuığba, Emre'yle bundan 1,5 yıl önce bir arkadaş toplantısında karşılaştı. Emre'nin İngiltere'de futbol oynadığı dönemde İstanbul'da tanışan genç çift, kısa sürede arkadaşlıklarını ilerletti.

EMRE MEDYAYA YANSIMASINI İSTEMEDİ

Emre bu konunun yazılıp çizilmesini hiç istemediği için de ilişkilerini 1,5 yıldan buyana hep gözlerden uzak yaşadılar. Emre'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasında en büyük nedenlerden biri de Tuğba'ydı.. Çünkü Emre, Türkiye'ye dönerek evlenmeyi planlıyordu. Bir süredir evlilik planları yapan çift bunun için Tuğba'nın okulunu bitirmesini, Emre'nin de askerliğini yapmasını beklediler. Tuğba okulun bitirdi. Emre Fenerbahçe'ye transfer olup bu yaz askerliğini tamamlayınca evlilik önündeki en büyük engeller kalkmış oldu.

ARALARINDA NİŞAN YAPTILAR

Emre askere gitmeden önce aralarında nişanlanan çift, bir süre önce de evlilik kararı aldı. Ve bundan 15 gün önce Emre ilk kez nişanlısıyla birlikte ortaya çıkıp Var mısın Yok musun'un yapımcısı Esat Yontunç'un düğününe katıldı. Fatih Terim'in de nikah şahidi olduğu düğünde, ilk kez nişanlısıyla gözler önüne çıkan Emre Belözoğlu, davetlilerin ilgi odağı oldu.

EVLİLİK NE ZAMAN

Geceye katılanlar, genç çifti birbirine çok yakıştırırken herkes aynı soruyu sordu:

EVLİLİK NE ZAMAN?

Emre Belözoğlu bu soruya yanıt vermedi, ancak merak edenler için ben söyleyeyim:

Emre Belözoğlu ve Tuğba Gürevin, Aralık ayı sonunda evlenecekler. Şimdiden oturacakları evin dekorasyonuyla ilgilenmeye başladılar bile...'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title