Haberler

Genel Müdür Çiftçi, Samsun'da Ziyaretlerde Bulundu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun'a geldi.

Genel Müdür Dr. Aylin Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı özürlü ve yaşlı hizmetleri ile ilgili huzurevleri, rehabilitasyon merkezleri ve bakım merkezlerinin yanında bu yıl hizmete açılması planlanan 19 Mayıs Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisleri'nde de incelemelerde bulundu.

Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kahvaltı ile başlayan programa AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal katıldı. Kahvaltının ardından bu yıl hizmete açılacak olan Ladik Huzurevi'ne ziyarette bulunan Çiftçi, "Huzurevimizde yaptığımız incelemede Ladik Huzurevi'nin gerekli tefrişatın ardından açılacağı bilgisini aldık. Gerçektende mevcut durumuyla yaşlılarımızın rahat ve huzurlu bir hayat sürebileceği bir huzurevi. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ladik Kaymakamı Kadir Perçi'nin de iştirak ettiği Ladik Huzurevi ziyaretinin ardından Ladik Kaymakamlığı'nın yapımını üstlendiği Ambar köyünü gezen Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi, böylesine güzel bir projenin Ladik ilçesi ve Samsun ili için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti. Ambar köyü hakkında bilgiler veren Ladik Kaymakamı Kadir Perçi ise, "Proje ülkemizde örnek projeler arasında ve ilgi çeken görünüşüyle ilçemiz Ladik, ilimiz Samsun hatta Karadeniz Bölgesi'ne özellikle turizm sektörü açısından önemli katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.

Ladik Huzurevi'nin ardından Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Bafra 75. Yıl Huzurevi, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Özürlü Bakım Merkezlerini ziyaret eden Dr. Aylin Çiftçi, burada bulunan yaşlı ve özürlülerle sohbet ederek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal'dan brifing aldı.

19 Mayıs Eğitim, Dinlenme ve Sosyal Tesisleri'nde de incelemelerde bulunan Çiftçi, "Tesislerimiz yazları tatil beldesi, kışları ise eğitim ve seminer faaliyetleri için tasarlanmış gayet modern bir yapı. Bunun yanında Bakanlığımızın da eğitim, çalıştay gibi programlarını icra edebileceği bir tesis haline gelmesi için arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah yaz dönemine kadar hazır hale getirerek açılışını yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Son olarak Samsun ziyaretiyle ilgi konuşan Çiftçi, "Samsun'dan genel olarak mutlu ayrılıyorum. Yapmış olduğumuz incelemelerde kuruluşlarımızda bakım altında bulunan yaşlı ve özürlülerimizin sağlıklı ve insan onuruna yaraşır hizmet aldıklarını gördük" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

aylin çiftçi 19 mayıs samsun Ladik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title