Haberler

Genç Müsiad, Mardin'de 'Bilişim Sınıfı' Açtı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu (genç Müsiad), Mardin'in Savur İlçesindeki Sürgücü İlköğretim Okuluna 'Bilişim Sınıfı' Açtı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD), Mardin'in Savur İlçesindeki Sürgücü İlköğretim Okuluna 'Bilişim Sınıfı' açtı.

Genç MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bilgisayarlarla donatılan 'Bilişim Sınıfı'nın açılış törenine, Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan, Sürgücü Belediye Başkanı Fikri Ökmen, Savur İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan katıldı.

'Bilişim Sınıfı'nın açılışını gerçekleştiren Savur Kaymakamı Bakır konuşmasında, Güneydoğu Anadolu'nun eğitim düzeyini yükseltmek için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğuna işaret etti.

Sorunlara konuşurken çözüm üretilmediğini ifade eden Bakır, Genç MÜSİAD'ın bu örnek davranışı ile bilişim sorununa el atıldığını kaydetti.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan da amaçlarının gençler arasında bilişim bilincini oluşturmak olduğunu dile getirdi.

Gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak istediklerini ifade eden Uysan, bilişime yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirtti.

Bilişim Sınıfı'nın açılış konuşmalarından sonra Savur Kaymakamı Bakır'ın, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan'a plaket verdiği bildirildi.

(HTC-NER-SEM) - MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title