Haberler

Genç Girişimciler İçin Eğitim Düzenlenecek

Malatya'da, genç girişimciler için eğitim düzenlenecek. Eğitime katılacaklara işyeri açmaları durumunda KOSGEB işbirliğiyle kredi verilecek.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm' sloganıyla, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Genç Girişimciler için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için kayıtlar başladı. Kayıtlar 1 ile 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine şahsen yapılacaktır.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin düzenleyeceği girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girişimciler, KOSGEB'in yeni iş kuranlara verdiği 30 bin TL'ye kadar hibe ve 70 bin TL'ye kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacaklardır."

Genç girişimciler eğitimi için başvuru formunun; Müdürlüğün web sitesinden indirilebilineceği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title