Haberler

Gelir Vergisi Rekortmenlerine Plaket

Denizli'de gelir vergisinde ilk sıralarda yer alanlara plaketleri verildi.

Denizli'de gelir vergisinde ilk sıralarda yer alanlara plaketleri verildi.

Şubat ayının son haftası itibari ile kutlanan vergi haftası programı çerçevesinde, vergi rekortmenlerine onur belgesi,Anemon Otel'de düzenlenen akşam yemeğinin ardından verildi. Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş,Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefennili, çok sayıda Denizlili iş adamı ve vergi dairesi çalışanları katıldı.

2012 yılı rakamlarına göre gelir vergisinde ilk iki sırada yer alan iş adamları isimlerinin açıklanmasını istemezken AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı 802 bin TL ile 3'üncü, Pamukkale Halı ve Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Habip Kızıltaş 691 bin 583 TL ile 4'üncü, Biricik Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı Selim Erdoğan ise 560 bin 674 TL ile 5'inci oldu. 2012 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerinin de açıklandığı gecede AYDEM, 15 milyon TL'lik kurumlar vergisi ile 1'inci olurken, Denizli Çimento Sanayi 10 milyon TL ile 2'inci, Bereket Enerji 6 milyon TL ile 3'üncülüğü elde etti.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş vergi vermenin önemine değinerek, "Kamuoyunda sağlıklı bir vergi sisteminin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerinde benimsenmesi ve verginin kişisel bir yükümlülük olarak ödemek amacıyla kabul edilen vergi haftasında vesilesi bir araya geldik. Ödediği vergilerle ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm mükelleflerimize teşekkür ediyor, vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın vergi haftasını kutluyorum" dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ise, büyüyen Türkiye ekonomisine Denizli olarak büyük katkı sağladıklarını belirterek, "Denizli şu an bu duruma gelmişse en başta Valimiz olmak üzere Denizli'de çalışan tüm arkadaşlarımıza birlik üyesi çalışanlarımız, vergi dairesi çalışanlarımız ve bütün sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde çalışmalar sayesinde olmuştur. Biz kazancımızın bir kısmını bu ülkenin kalkınması için verdiğimizin bilincindeyiz. Bu il bu ülke bu bilinçle büyüyecektir" diye konuştu.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir de Denizli'nin ekonominin en önemli kentlerinden biri olduğunu kaydederek, "Türkiye gibi çok hızlı gelişen bir ülkede verginin önemi çok büyüktür. Denizli ekonomide her zaman gelişen, büyüyen bir kent. Bu kentin tüm unsurları birlik ve beraberlik içerisinde Denizli'yi ve Türkiye'yi kalkındırmak için çalışıyor. Biz bir araya geldiğimiz sürece yapacağımız çok güzel şeyler var. Ayrıca vergi rekortmenlerimize çok teşekkür ederim" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Türkiye Yerel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'ı forslu bayrak ile kaşılayacak

Özel, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan'ı forslu bayrak ile kaşılayacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title