Haberler

Gelibolulu İş Adamından Örnek Davranış

Gelibolulu İş Adamı Hüseyin Çemrek, (61) Cumhuriyet Anadolu Lisesine Atatürk Köşesi Yaptırdı.

Gelibolulu iş adamı Hüseyin Çemrek, (61) Cumhuriyet Anadolu Lisesine Atatürk köşesi yaptırdı.

Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Anadolu Lisesini kazanan torunu Erdem Çemrek’i kayıt ettirmek üzere okula giden Hüseyin Çemrek, burada yaptığı görüşme sırasında okulun bazı noksanlıklarını fark etti. Okulun bir Atatürk köşesine ihtiyacı bulunduğunu ve bunu yaptırmayı düşünen Hüseyin Çemrek, bu fikrini okul yönetimine açtı. Yönetimin de olaya olumlu bakmasının ardından, okula Atatürk köşesi yaptırdı. Atatürk köşesinin açılışını Hüseyin Çemrek ile birlikte yapan Gelibolu Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, bu tür yardımların artmasını dileyerek,“Değerli iş adamımızın bu düşüncesi çok anlamlı ve yerinde. Kendisini tebrik ediyor, diğer iş adamlarımıza da örnek teşkil etmesini umuyorum” dedi.

Hüseyin Çemrek ise Kaymakam Çakıroğlu’na teşekkür ederek, bu tür yardımların imkanı olan herkes tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından, Gelibolu Kaymakamı Adnan Çakıroğlu tarafından işadamı Çemrek’e plaket verildi.

Açılışa, Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

(ST-AÖ)

28.12.2007 15:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title