Haberler

Gelibolu'lu Okçular Başarıyla Döndü

Türkiye Okçuluk Federasyonu Tarafından Denizli'de Düzenlenen 'Türkiye Okçuluk Federasyonu Kupası' Yarışmalarında, Gelibolu'lu Okçular Başarı Elde Etti

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Denizli'de düzenlenen 'Türkiye Okçuluk Federasyonu Kupası' yarışmalarında, Gelibolu'lu okçular başarı elde etti.

31 kentten 354 sporcunun katıldığı yarışmada, 17 kişilik ekiple mücadele Geliboluspor'dan Özgür Can Alıcı sıralama atışlarında 574 puan alarak 2'nci oldu ve milli takım barajını aşarak, milli takımda yarışmaya hak kazandı. Aynı kategoride yarışan Bahadır Meriç ise 567 puan alarak 6'ncı oldu.

Kader Burcu Berber ise sıralama atışlarında 4'ncü olurken, eleme yarışmasında milli takım takım sporcularını elemeyi başardı ve finalde yarışmaya hak kazandı. Finalde, Eskişehir bölgesinden Hazal Karaer ile yaptığı karşılaşmayı kazanan Berber, altın madalyanın sahibi oldu. Begümhan Mercan da, Kocaeli bölgesinden Elif Çıtak ile yaptığı mücadeleyi kazandı ve bronz madalya aldı.

Geliboluspor, takım halinde 2 birincilik ve 1 üçüncülük kazandı.

(ZEL-UMT-BYR-MHD) - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title