Haberler

Gaziantep Polis Gücü Spor Hedef Büyütüyor

Güncelleme:

Gaziantep Polis Gücü Spor Genel Kurul Sonrası İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Kulüp Başkanı Hilmi Tütüncüler Başkanlığında Gerçekleştirerek Görev Dağılımı Yaptı.

Başkan Tütüncüler kulübü Gazianteplilerin ortak malı olduğuna dikkat çekerek "Uzun yıllardır kulübümüz Gaziantep'in dünyaya açılan penceresi olmayı başarmış, özellikle çim hokeyinde milli takıma sporcu veren Anadolu'nun en önemli takımı haline gelmiştir. Başarılarımızı bütün branşlara taşıyarak kulübümüzü daha da güçlendireceğiz" dedi.

30 Mayıs'ta kongresi gerçekleştirilen Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü yeni yönetim kuruluyla ilk toplantıyı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Hilmi Tütüncülerin Başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıda yeni görev dağılımı yapıldı.

30 Mayıs'ta yönetime tek liste halinde giden kulübün yeni yönetimi Süleyman Hilmi Tütüncüler başkanlığında, Fatih Güllüoğlu, Mustafa Güven, Şevki Bostan, Ömer Kantar, Mustafa Yücel, İ.Halil Açıkgöz, İrfan Sezgin, Mehmet Gülenler, Mehmet Kaplan, Gürsel Öztürkmen, Yusuf Şahin, Kamil Uslu, Faruk Alkanoğlu, Recep Emol, Ali Demirtaş, Celal Akarçay, Necip Şekerlisoy, Hüseyin Aslansoy, Osman Demirci ve Hilmi Kaplama'dan oluşmuştu.

Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında Kulüp Başkanlığına Süleyman Hilmi Tütüncüler, 2. Başkanlığa Fatih Güllüoğlu getirilirken başkan yardımcılıklarına Osman Demirci, Mehmet Kaplan, Ömer Kantar, Mustafa Güven, Mehmet Gülenler getirildi. Kulüp Genel Sekreterliğine ise Mustafa Yücel seçildi. Diğer yönetim kurulu üyelerine de çeşitli branşlar bağlandı. Yapılan ilk toplantının başarılı geçtiğini ifade eden Gaziantep Polis Spor Gücü Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Tütüncüler "Değişik branşlarda faaliyet gösteren kulübümüzde branş sayısını arttıracağız. Lisanslı sporcu sayısının artması yönünde çalışmalarımız olacak. Bugüne kadar kulübümüz bölgesel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda Gaziantep'i başarıyla temsil etmiştir. Yeni sezonda da başarıların arttırılması yönünde önemli çalışmalarımız olacak. Kulübümüze önümüzdeki dönemlerde sürpriz transferler gerçekleştireceğiz. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kulüp Basın Sözcüsü Osman Demirci'de spor yapma alışkanlığının toplumun bütün kesimlerine yayılması yönünde sosyal sorumluluk projelerine imza atacaklarını ve Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübünün 1. Lig takımları gibi statü kazanabilmesi için gerekli her türlü destek ve çalışmaları yürüteceklerini ifade ederek "Geçmiş dönemlerde Polis Gücü Spor Kulübünün başarılı çalışmaları Gaziantep'in dünyaya duyurulmasında önemli rol oynamış, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma kazandırılan gençler bugün çok önemli noktalara taşınmıştır. Yeni yönetimle el ele vererek devraldığımız bu sancağın daha ileriye götürülmesi için üzerimize düşenleri yapacağız. Halen Çim Hokeyi, futbol, atıcılık ve hentbol branşlarında faaliyet gösteren kulübün yeni branşlardan da takımlar oluşturması için gerekli alt yapıyı oluşturacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title