Haberler

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Edebiyat Günleri Rüzgarı

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) tarafından düzenlenen edebiyat günleri kapsamında gerçekleştirilen canlı performans şiir dinletisi ve dans gösterileri izleyenleri adeta büyüledi.

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) tarafından düzenlenen edebiyat günleri kapsamında gerçekleştirilen canlı performans şiir dinletisi ve dans gösterileri izleyenleri adeta büyüledi.

Görsel şova dönüşen etkinliklerde ünlü Türk şairlerinden seçilen şiirler yanında GKV'li öğrencilerin yazdığı şiirlere de yer verildi. Tango ve modern dans gösterileriyle desteklenen canlı performans şiir dinletisi önümüzdeki günlerde farklı mekanlarda tekrar sahnelenecek. Ünlü Türk şairlerinin şiirlerinden derlenen şiirlerin canlı performansla seslendirildiği dinletiyi GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili, GKV Özel Liseleri Müdürü Fevzi Beşe ve çok sayıda davetli yanında okul idareci ve öğretmenleriyle öğrenciler izledi. GKV Özel Liseleri edebiyat zümresi öğretmenlerinden Nermin Esen, Birjan Duygu Çelik, Abdulkadir Summak, Esin Alpdoğan, Esin Baytar, Burcu Türkdoğan ve Mehmet Uçar'ın rehberliğinde hazırlanan dinletide GKV'li öğrencilerden Yağmur Aşar, Nurseda Cingisiz, Selenay Akar, Merthan Kamber, İsmail Berkay Özdemir, Deniz Özkuyucu, Eylül Kasapoğlu, Pelin Çeliksöz, Muammer Alhan Babat, Rozerin Göze Yüksel, Melisa Atmaz ve Tolga Cekeli görev aldı. Muhteşem bir görsel şova dönüşen şiir dinletisinde GKV Müzik öğretmenlerinden Mehmet Serçeler ve Esra Baytan'ın birlikte seslendirdikleri bir birinden güzel parçalar da dikkat çekti. Şiir dinletisinde GKV Özel Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Meltem Seçilir tarafından hazırlanan ve öğrencilerden Melisa Atmaz ve Tolga Cekeli'nin görev aldığı tango gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken koreografisi ve sözleri Muammer Alhan Babat tarafından hazırlanan ve Rozerin Göze Yüksel ile birlikte canlandırdığı 'Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi' adlı dans gösterisi geceye damgasını vurdu. İzleyicilerin adeta ayakta alkışladığı gösterinin ardından şiir dinletisinde görev alan öğrencilerle danslarıyla dikkat çeken öğrenciler GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy tarafından kutlandı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili, "Öğrencilerimizin edebiyatla iç içe yetişmeleri, edebiyatın bütün incelik ve güzelliklerini yaşamaları için edebiyat zümremiz tarafından hazırlanan edebiyat etkinlikleri çerçevesinde bu gün ünlü Türk şairlerinin unutulmaz eserleri canlı performansla sislendirilmiştir. Diğer taraftan bazı öğrencilerimiz tarafından yazılan şiirlerinde seslendirilmesi yapılmış olup yapılan etkinlik gelecekte büyük edebiyatçıların geçmiş dönemlerde olduğu gibi yarınlarda da GKV Özel Okullarından çıkacağının sinyallerini vermiştir. Edebiyat Günleri etkinliğini hazırlayan ve katkı sunan başta Okul Müdürümüz Fevzi Beşe olmak üzere, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Önümüzdeki günlerde şiir dinletisinin farklı mekanlarda yeniden sahneleneceği de öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Uçar Gaziantep Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title