Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey Muş'ta

Muş Alparslan Üniversitesi'nin (MŞÜ) davetlisi olarak kente gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Muş Belediyesi'ni ziyaret etti."21.Yüzyılda Yerel Yönetimler ve Belediyecilik" konulu konferansa katılmak üzere kente geldi.

Muş Alparslan Üniversitesi'nin (MŞÜ) davetlisi olarak kente gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Muş Belediyesi'ni ziyaret etti.

Güzelbey, MŞÜ'de düzenlenecek "Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında

"21. Yüzyılda Yerel Yönetimler ve Belediyecilik" konulu konferansa katılmak üzere kente geldi.

Vali Ali Çınar ve MŞÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Özcan ile belediyeye giden Güzelbey, Başkan Necmettin Dede'yi ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Güzelbey, ziyaret sırasında bir gazetecinin, terör örgütü PKK'nın elinde bulunan kamu görevlilerinin teslim edilmesi süreciyle ilgili sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Ülkenin huzur, birlik ve barışa ihtiyacı var. Atılan bu adımın son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Başbakanımız, gecesini gündüzüne katarak, ülkemizin kalkınması için büyük bir çaba gösteriyor. Kalkınmanın olmazsa olmazı ise ülkedeki huzur, güven ve barış ortamıdır. Bunun sağlanması halinde Türkiye'nin önü açık olacaktır ve Türkiye'yi kimse tutamayacaktır."

Başkan Dede ise Güzelbey'in ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini belirterek,

"Biz de vereceği konferansta kendisinin engin tecrübelerinden faydalanma fırsatı elde edeceğiz. Başkanımız gerçekten çok başarılı bir belediye başkanı. Bu başarısını Muş'taki katılımcılara da aktaracaktır" dedi.

Başkan Dede, ziyareti anısına Güzelbey'e plaket takdim etti.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Berin Arslan Çetin

Yayıncı: Levent Harman - MUŞ

Kaynak: AA / Yerel

asım güzelbey gaziantep muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title