Haberler

Gamze Karaman'ın Kalbi Boş

Türkiye ve Dünya ikinci güzeli, 'Kızım Nerede?' adlı televizyon dizisinin eski oyuncularından Gamze Karaman, "Şu an hayatımda kimse yok" dedi.

Türkiye ve Dünya ikinci güzeli, 'Kızım Nerede?' adlı televizyon dizisinin eski oyuncularından Gamze Karaman, "Şu an hayatımda kimse yok" dedi.

Tatil için Muğla'yı seçen Gamze Karaman, Hilton Dalaman Resort&SPA'da düzenlenen Türkçe Pop Geceleri'ne katıldı. Yakın arkadaşı Esin Çakır ve otelin genel müdürü Geylan Dursunoğlu'nun eşi Ayşegül Dursunoğlu ile geceye gelen Karaman, güzelliğiyle ilgi odağı oldu. Gamze Karaman, bej rengi tek parça mini elbisesiyle frikik vermemek için oldukça çaba sarf etti. Şarkıcı Oğuzhan'ın teklifini geri çevirmeyen ve sahneye çıkarak

birlikte şarkı söyleyip dans eden Karaman, daha sonra otelin

diskosunda sabaha kadar eğlendi.

Otelde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gamze Karaman, "Burası çok durgun ve sakin. Çeşme ve Bodrum çok kalabalık. Biraz kafamı dinlemek için buradayım. Ayrıca benim çok eski ve iyi bir arkadaşım olan Oğuzhan da burada sahneye çıkıyor. Tatildeyken onu da dinlemek istedim" diye konuştu.

Özel hayatıyla ilgili sorularına yanıt vermek istemeyen Karaman, "Gerçi konuşsanız da konuşmasanız da herkes bir şeyler yazıyor. Geçen yıl mesela, doğru ya da yanlış bir sürü şey yazıldı. Çoğu da yanlıştı ve benim canımı çok yaktılar. O yüzden özel hayatımla

ilgili konuşmayacağım ancak şunu söyleyebilirim: Şu an hayatımda kimse yok" dedi.

İLKER İNANOĞLU İLE ŞOV

'Kızım Nerede?' dizisinin oyuncu kadrosuyla çok iyi anlaştığını ancak bazı özel nedenlerden dolayı 23'üncü bölümde diziden ayrıldığını kaydeden Gamze Karaman, eylül ayına kadar dinleneceğini belirtti. İlker İnanoğlu ile bir şov programı hazırladıklarını, demoların çekildiğini ve kanallara gönderildiğini anlatan Karaman, "İnşallah çok güzel bir proje olacak. İlker İnanoğlu benim çok iyi arkadaşım, daha önce de birlikte çalışmıştık.

Bu da ekrana yansıdı. Çok güzel bir program olacak ve eylül ayından

itibaren ekranlarda yer alacak" diye konuştu.

SPOR SPİKERİ OLMAK İSTEMİŞ

Sporun hayatında her zaman yeri olduğunu dile getiren Gamze Kahraman, "Ben, 9 yaşından bu yana spor yapıyorum. 12 yıl hentbol oynadım. Sporla ilgili mutlaka bir gün bir şeyler yapacağım ama bunun için doğru zamanı bekliyorum. Çocukken en büyük hayalim spor spikerliğiydi. Ancak bunu yapmak için sporun içinde olmanın yanı sıra

belli bir birikim gerekiyor. Bunun için de daha zamana ihtiyacım var" dedi. - Muğla / Dalaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title