Haberler

Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı Oyuncuları Gediz'de Ağırlandı

Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncuları, Gediz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından ağırlandı.resmi davetlisi olarak ilçeye gelen Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncuları, Murat Dağı Kaplıcaları Orman İşletme Müdürlüğü...

Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncuları, Gediz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından ağırlandı.

Geçen yıl Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncusu olan Gediz Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Talha Eraslan ve Özgür Türkmen onuruna Gediz Kaymakamlığı'nın

resmi davetlisi olarak ilçeye gelen Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncuları, Murat Dağı Kaplıcaları Orman İşletme Müdürlüğü Tesisleri ile ilçedeki GDZ Gediz Oteli'nde ağırlandılar.

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun konuğu olan Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncuları ile Altyapı Koordinatörü Şükrü Yengil ve Takım Antrenörü Ertan Sarıyalım, ilk önce Gediz şehir merkezi gezdirilerek meşhur Gediz güveci, Gediz tarhanası ve Gediz höşmerimi ikram edildikten sonra doğa harikası Murat Dağı Kaplıcaları'na götürüldü.

Buradaki Orman İşletme Müdürlüğü Tesislerine yerleşen oyuncular, Murat Dede Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte Araboğlu, Kıcıroğlu ve Tahtaoluk yaylalarında doğa yürüyüşü yaptılar. Yürüyüşün ardından kaplıca tesislerdeki hamamlarda duş aldılar ve yemekten sonra dinlenmeye çekildiler.

Tesislerde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2312 metre yüksekliğe sahip doğa harikası Murat Dağı'nda yapılması planlanan kayak merkezi, otel ve konaklama tesisleri, Söbealan Yaylası Futbol ve Spor tesisleri, bir çok sporcunun kamp yapabileceği kamp tesisleri hakkında yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'nin yapılması planlanan konaklama ve spor tesisleri ile teleferik projelerinin takipçisi olduğunu belirterek, "Yumurtayı pişirecek derecede sıcak suları, karpuzu çatlatacak derecede soğuk suları bağrında barındıran ve ormanlarla kaplı doğa harikası Murat Dağı hak ettiği yatırımları alması halinde gerçek değerini bulacak. Dünyada bu yükseklikte hem sıcak su hem soğuk suyu bulunan ender bölgelerden birine sahibiz. Gediz'in bakir olan doğal güzelliklerinin doğa ve dağ turizmine açılması için belediye-devlet işbirliği gerekiyor. En son yapılan girişimlerin beklediğimiz bu gelişmenin önünü açacağına inanıyorum" dedi.

Murat Dağı'ndan ayrılan sporcular ilçenin ikinci kaplıcası Ilıca Jeotermal Tesislerine geçerek Aqua Park Su Oyunları Merkezinde doyasıya eğlendiler.

Buradan Eskigediz Beldesine giden misafirler Eskigediz Evleri, Eskigediz Deprem Anıtı, Tarihi Hamam, Gazanferağa Camisi, Su kemerleri ve Akçaalan beldesini gezdiler.

Gediz İlçe Kapalı Spor Salonu'nda Halk Eğitim Merkezi Voleybol Takımı ile dostluk maçı da yapan Galatasaraylı sporculara Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından ilçe merkezinde yeni açılan GDZ Gediz Oteli'nde akşam yemeği verildi.

Yemeğe Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncuları ile Altyapı Koordinatörü Şükrü Yengil ve Takım Antrenörü Ertan Sarıyalım, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü H. Ali Tanrıkulu, Müdür Yardımcısı Ali Demiray, okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan ve sporcular katıldı.

Galatasaray Altyapı Koordinatörü Şükrü Yengil ve Takım Antrenörü Ertan Sarıyalım, her yönüyle zengin gördükleri Gediz'e hayran kaldıklarını dile getirerek, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Koordinatör Yengil ve Takım Antrenörü Sarıyalım'a Belediye Başkanı Saraoğlu tarafından plaket takdim edildi ve Gediz tarhanası hediye edildi.

Yemekten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra misafirler ilçeden ayrıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Galatasaray Murat Dağı Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title