Haberler

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı Rekor Üye Katılımı İle Yapıldı

Galatasaray Kulübü'nün olağan Divan Kurulu toplantısı bugün yapıldı.

Geçtiğimiz ay değişen tüzük nedeniyle divan üyleğinin 25 yıla düşmesinin ardından 796 üye daha divan üyeliğine hak kazandı. Daha önce 30 yıl olan divan üyleğinini 25 yıla çekilmesi rekor sayıda yeni üyenin kazanılmasına neden oldu. 751 olan divan üyesi sayısı yeni katılımlar ili birlikte 1547'ye çıktı. Böylelikle sarı-kırmızılı kulüp tarihinde ilk kez mevcut sayının üstüne tek seferde çıkılmış oldu. Yeni üyeler toplu halde divan üyeliği kartlarını düzenlenen törenle aldılar.

YENİ ÜYELERDE TANIDIK ÜNLÜ İSİMLER VAR

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yeni üyelerden, Mehmet Ağar, Rasim Zaimoğlu, Yurdeşen Karahasan, Göksel Ersoy, Şevket Altuğ ve kendi yönetim listesinde bulunan Taner Aşkın gibi isimlere beratlarını taktim etti. Yeni üyeler arasında merhum eski başkanlardan Özhan Canaydın'ın olğlu Murat Canaydın ve Türk Telekom Arena'nın inşaatını başlatan isim olan Mimar Eren Talu da yer aldı.

FIRAT IRMAK'A BİR YILLIK İHRAÇ CEZASI

Geçtiğimiz ay yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetimi eleştiren açıklamalarda buluduğu için disipline sevk edilen Fırat Irmak, Bir yıl üyelikten çıkarıldı.

ADNAN POLAT'IN AÇIKLAMALARI...

Divan toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Polat; "Tarihi bir dönem geçiriyoruz. Galatasaray'ın bu son 2 haftasında ciddi değişim rüzgarlarının olduğu tarihi bir dönem yaşandı. Bunun birinci ayağı üye sayımızın artması. Bu toplantılara katılın, eleştirilerinizi yapın, görüşlerinizi, önerilerinizi söyleyin. Bunlar bize yön gösteriyor. Bu anlamda katılım çok önemli. Ödül alıp sonra uğramamazlık yapmayın. "dedi.

"BÜYÜKUNCU İÇİN FEDERASYONUN KARINI BEKLEYECEĞİZ"

Divan Kurulu Toplantısı'nın gündemini Yönetim Kurulu'nun yapmadığını hatırlatan ve milli yüzücü Derya Büyükuncu konusundaki bir soruyu cevaplayan Polat; "Derya bizim önemli bir sporcumuz. Galatasaray'daki amatörler arasında en yüksek ücret alan sporcumuzdur. Yüzme federasyonundan da ayda 10 bin dolar katkı almaktadır. Derya, Galatasaray takımını yalnız bırakmıştır .Federasyon hakkında soruşturma açmıştır. Biz de yönetim kurulunda karar alacağız" şeklinde konuştu.

"TÜRK TELEKOM ARENA'NIN AÇILIŞ MAÇI İÇİN BİLET SATIŞI YAPMADIK"

Türk Telekom Arena'da 15 Ocak Cumartesi günü Ajax ile oynanacak maça da değinen Polat; "Açılış için bilet satışı yapmadık. 18 bin kombine satılmış durumda. Bu yerler sabit, herkes aldığı yeri biliyor. Kalan yerleri siz üyelerimiz ve davetli kamu kurumlarına ayırdık. Galatasaray Kulübü bu açılışla birlikte belki de kulübümüz üyeleri sporcusu, üyesi çalışanı biraraya geliyor. Şu anda 200 bin talep var. Elimizde yapabileceğimiz bir şey yok. 200 bin talep 12 bin yer var. Dünyanın en iyi düğününü de yapsanız şikayet edenler oluyor bundanda şikayet eden olacaktır. Bu açılıştan sonra lütfen bizi eleştirmeyin. Biz çıkabilecek problemleri biliyoruz. O gün biraz sıkıntılı olabilir. Bardağın dolu tarafından bakın yeni arenamızın keyfini çıkartmaya çalışın. Türk Telekom 120 bin dönümlük bir araziye sahip bir stattır. Devreye girdiği andan itibaren UEFA kriterlerine uygun bir stat olacaktır. Kayserispor Başkanı bana statla ilgili olarak -günde 300 tane problem çıkıyor, çözüyoruz bir 300 problem daha çıkıyor- diyor Stattaki eksiklikler zaman içinde yaşayarak giderilecek. Stadın kapasitesi 52 bin kişilik. Oradaki yolların bir kısmı tamamlanmış değil. Geçici çözümler iletildi. Her şey kısa zamanda hallolacak" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title