Haberler

Galatasaray, Denemeye Aldığı Maiga'yı Bütçe Nedeniyle Geri Gönderdi

Güncelleme:

Galatasaray için Real Madrid'i reddeden 18 yaşındaki Malili Sidiki Maiga, kulübün bütçe nedeniyle transferi iptal etmesi nedeniyle şoke oldu.

Galatasaray'da gizli bir gündem ortaya çıktı: Titi Sidiki Maiga…

Sessiz sedasız geldiği Florya'da transferi son gün iptal edilen Maiga'nın konuşulmayan transfer süreci ise oldukça ilginç detaylarla dolu. Sidiki Maiga 18 yaşına henüz girmiş Malili gencecik bir futbol âşığı… 2015 yılında Şili'de düzenlenen U17 Şampiyonası'nda dikkatleri üzerine çeken Maiga'ya Galatasaray'dan önce Avrupa'nın en iyi scout sistemine sahip olan Ajax davette bulundu. Ajax, Mali'de Real Bamako forması giyen Maiga'nın transferi için Hollanda ekibi kadar ciddi ve kararlıydı ki 2018 yılına kadar geçerli olan Schengen'i çıkartmıştı. Ancak Türkiye özellikle Galatasaray, Maiga için bambaşka bir yerdeydi. Mali'den Hollanda için yola çıkan Maiga son dakikada Türkiye uçağına binerek soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı.

REAL MADRID ARADI

Galatasaray çatısı altında Maiga çok mutluydu. Antrenmanlarda çok iyi performans sergiliyordu. Florya'da herkes Malili genç futbolcu için olumlu görüş bildirirken bir sabah menajerinin telefonu çaldı. Arayan Real Bamako kulübünün bir yöneticisiydi. Real Madrid'in Maiga'yı altyapılarında denemek için İspanya'ya davet ettiğini iletti.

REAL MADRID'İ GERİ ÇEVİRDİ

Menajeri kararı Sidiki Maiga'ya bıraktı. Maiga Müslüman olması sebebiyle dinine uygun bir ülkede kariyerine devam etmek istiyordu. Başka bir endişesi ve nefreti ise ırkçılıktı. Bu sebepten dolayı İspanya'yı kariyeri için doğru bir adres olarak görmüyordu. Real Madrid teklifini, "Ben Galatasaray'da kalacağım" diyerek reddetti. Bir başka güven duyduğu nokta ise Galatasaray yönetiminden sözlü olarak gelen, "Tamam beğendik. Sözleşme imzalayacağız" yorumları oldu. Ancak son dakikada Galatasaray sözleşme imzalamaktan vazgeçti ve Real Madrid'e, 'Hayır' diyen Maiga bu haber sonrası büyük bir şok yaşayarak ülkesine geri döndü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Hollanda Bamako Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title