Haberler

Galatasaray'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Galatasaray, Cumartesi Günü Kendi Sahasında Oynayacağı Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Sabah Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından 3 grup halinde dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda sakatlığı süren Servet, Volkan ve Serkan Çalık takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana ensesinde ağrıları bulunan kaleci Orkun ile daha önce ameliyat geçiren Uğur katılmazken, bu futbolcuların tedavilerinin tesislerde sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada, Bağcılar İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu'ndan bir grup öğrenci antrenmanı izledi. Öğrenciler, antrenman sonunda Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp ve futbolculara çiçek verdi.

Öte yandan, Sarı-kırmızılı takım, Galatasaray Adası'na geçerek Superleague Formula'da yarışacak Galatasaray otomobilinin lansmanına katılacak.

Galatasaray, yarın sabah basın ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title