Haberler

Futbolun Yıldızları Final Yolunda

Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone İşbirliğiyle Organize Edilen Futbol Turnuvasında Elbistan Birinciliğinin Ardından, Kahramanmaraş Birinciliğini de Elde Eden Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Futbol Takımı, Şampiyonluk Sevincini Kaymakam Ahmet Altıntaş ile Paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone işbirliğiyle organize edilen futbol turnuvasında Elbistan birinciliğinin ardından, Kahramanmaraş birinciliğini de elde eden Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Futbol Takımı, şampiyonluk sevincini Kaymakam Ahmet Altıntaş ile paylaştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Müdürü Yalçın Seyran, takımın antrenörlüğünü üstlenen öğretmenler Murat Özbalcı ve Abdurahman Okur ile futbol takımı, şampiyonluk kupasıyla birlikte Kaymakam Altıntaş'ı makamında ziyaret etti. Futbol takımı, ziyaret anısına Kaymakam Altıntaş'a, takıma ilçe birinciliği kupasını verirken çekilmiş fotoğrafını çerçeveleterek takdim etti.

Ziyarette elde edilen başarının önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik, 11-12 Mart 2008 tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan bölge şampiyonasında takımlarına güvendiklerini söyledi.

Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Müdürü Yalçın Seyran da, bölge şampiyonluğu ve Türkiye finalleri için iddialı olduklarını belirterek, turnuvada başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.

Kaymakam Altıntaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 16 takımın katılacağı ve ilk 4'ün Türkiye finallerine katılacağı bölge şampiyonasında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Futbol Takımı'na başarılar diledi.

(ÖS-MT-S) 07.03.2008 11:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title