Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ligde Bandırmaspor karşısında önemli 3 puan aldıklarını bildirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ligde Bandırmaspor karşısında önemli 3 puan aldıklarını bildirdi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın ilk dakikalarında mağlup duruma düşmelerine ve Erhan Namlı'nın kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasına rağmen maçı kazanmasını bildiklerini belirterek, futbolcularının soğukkanlılıklarını koruyarak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Maçı yöneten hakemlere tepki gösteren Özkan, şöyle konuştu:

"Merkez Hakem Kurulu'na seslenmek istiyorum. Göndermiş oldukları bu haftaki maçın hakemlerini, 'normalde amatör maçlarına bile verilebilir mi-' diye düşünsünler. Sahadaki futbolcu, yönetimin ve taraftarların verdiği saygılı davranıştan dolayı sahamızda istenmeyen olaylar yaşanmamıştır. Çok gülünç duruma düşmüş bir hakem üçlüsü vardı. Kayıtlarla izlenme şansı olaydı, ben inanıyorum ki, özellikle orta hakemin lisansını elinden alırlardı. Bırak 2. Lig'i, amatör takımlarının maçlarına bile gönderilmemesi gereken bir hakemdi. Kazasız belasız bu maçı atlattık."

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçından da 3 puanla dönmek istediklerini ifade eden Özkan, güzel bir maç olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Özkan Erhan Namlı Bozüyükspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title