Haberler

Filmli Cam, Öğretmenin Ölümüne Neden Oldu

Güncelleme:

Adana'da aracında rahatsızlanan öğretmen yakınlarından yardım istedi. Yakınları cam filmden öğretmeni göremedi, geri döndü. Öğretmen arabada can verdi.

Adana'da otomobilin içinde rahatsızlanan öğretmen, kendisine yardım etmeleri için akrabalarını telefonla arayarak yardım istedi. Otomobilin camları filmli olduğu için içerisini göremeyen yakınları geri gidince, öğretmen geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Su Ürünleri Fakültesi'nden mezun olan ancak Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde öğretmenlik yapan Erhan Kalenderoğlu (40), 19 Nisan 2015 günü evden çıkıp bir daha dönmedi. Ailesi ise 20 Nisan 2015 günü sabah polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundu.

OTOMOBİL İÇİNDE KİMSEYİ GÖREMEDİ

Bu arada, alkol aldığı için Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 80. Yıl Bulvarı'ndaki park ettiği araçta sabah uyanınca Kalenderoğlu, kardeşlerini arayarak, rahatsızlandığını belirterek yerini bildirdi.

Kardeşi Serkan ve kuzeni Kalender Kalenderoğlu 80. Yıl Bulvarı'na geldi. Ancak onlar gelinceye kadar fenalaşan Kalenderoğlu arka koltukta yığılıp kaldı. Serkan ve Kalender Kalenderoğlu da otomobilin camları filmli olduğu için otomobilin içinde kimseyi göremedi.

ARABANIN CAMINI KIRDILAR

Olay yerine gelmeden önce sağlık ekiplerinin Erhan Kalenderoğlu'nu hastaneye götürdüğünü düşünen kardeşi ve kuzeni hastaneleri kontrol etmek için olay yerinden ayrıldı.

Hastanelere giden akrabaları ise onu bulamayınca tekrar otomobilin olduğu yere gelip otomobilin arka kelebek camını kırdılar. Buradan baktıklarında Kalenderoğlu'nun arka koltukta hareketsiz yattığını görünce ambulans çağırdılar.

OTOPSİ YAPILACAK

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kalenderoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Kalenderoğlu'nun cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (51)

filmci:

Trafikte mal mal araçların içini dikizleyenlere de ceza yazılıyor mu? onlara ceza yazılır ise kimse film takmaz.

38
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

arkadaş bu cam flimi ne yaaa. bunun derhal muaynede ağır kusur sayılması lazım. tüm araçlar flimli içinde hırlı hırsız terörist mi var belli değil

12
13
yanıtYanıtla
Gercek buMobil-IOS:

Arabada cocuk emziren annelerde var millet taktınız bi filme başka sorun yok herkes refah içinde

18
3
yanıtYanıtla
Taksici CemilMobil-IOS:

Işıkta yada sollarken öküz gibi Arabanın içine bakıyolar napalım yani

19
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

evde perde ne ise arabada film odur.

15
4
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Serseriler trafiğin içine ettiler. Filimli camdan yolu göremeyenler eksozlari bağıranlar. Trafikte her türlü terörist var

8
11
yanıtYanıtla
efe:

yahu mazeret kalmadımı cam filmi yanlarda ve arkalarda ön cam ne işe yarıyormuş akrabaları ön camdan bakmak akıllarına gelmemişmi hayret bişey yahu

19
0
yanıtYanıtla
trafik27mobilWeb@haberler.com:

Araç camlarına açık koyu farketmez film yapıştırmak yasak cezası 80 tl sökün filmleri..

12
6
yanıtYanıtla
polat:

E kardeşim ön cam da mı filimli yha bakan körse tabi göremez allah rahmet eylesin

18
0
yanıtYanıtla
vay be:

anlamadığım camlı filmden yakından bakınca içerisi görünür kaldıki ön camda film yok herşeyi filmle bağlıyorsunuz bukadar basitmi olmalıydı. . . .

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title