Haberler

Fil Hastası Gence Tedavi İmkanı Sağlanacak

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde 24 yıldır fil hastalığı ile mücadele eden 32 yaşındaki Fatma Akman'a Kocaeli Üniversitesi'nde tedavi imkanı sağlanacak.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde 24 yıldır fil hastalığı ile mücadele eden 32 yaşındaki Fatma Akman'a Kocaeli Üniversitesi'nde tedavi imkanı sağlanacak.

Nebioğlu beldesinde 24 yıldır ayaklarında oluşan fil hastalığı (Lenfödem) ile yaşamaya çalışan Fatma Akman'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret eden AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı yardım sözü vermişti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı'nın girişimleri ile Akman'a Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi imkanı sağlanacağı kaydedildi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberinde İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti Nebioğlu Belde Başkanı Özkan Ertuğrul, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri ile birlikte Akman'ı evinde ziyaret ederek hastalığı hakkında bilgi aldı, tedavisi için gerekli yardımda bulunacağını söyledi. 8 yaşından beri hastalığına çare aradığını belirten Fatma Akman, ilgilerinden dolayı partililere teşekkür etti. İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, Kaymakamlık ve parti olarak Akman'ın durumunu öğrendiklerinden beri yakından ilgilendiklerini, Akman'ın ayakları için giydiği ve oldukça pahalı olan özel çorapların bundan böyle SGK tarafından ödeneceğini söyledi. Hafta başında Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nden Akman için randevu alacaklarını ve tedavisini başlatacaklarını ifade eden Milletvekili Ulupınar, çok nadir görülen ve tedavisi çok zor olan fil hastalığı için mecliste çalışma başlatacağını ve hastalıkla ilgili yasa çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

İki yıl önce babasını kaybeden ve annesi ile Nebioğlu beldesinde yaşayan Fatma Akman, bir süre önce babasının vefatı ile sakat maaşının kesildiğini ve giydiği çorapların çok pahalı olması nedeniyle almakta zorlandığını söylemişti. Akman ayrıca hastalığı için kullanılan makinenin temini amacıyla partililerden yardım istemişti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi Fatma Akman Zonguldak Nebioğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title