Haberler

    Dev Bütçeli Dunkirk Filmindeki Figüranın Beceriksizliği İsyan Ettirdi

    Güncelleme:

    Dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın önümüzdeki yıl vizyona girecek filmi Dunkirk'ün fragmanındaki bir detay, sosyal medyada büyük eleştiri topladı.

    İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen filmdeki bir sahnede, asker rolündeki yaklaşık 1500 figürandan birinin, Alman uçaklarının bomba yağdırırken takındığı tavır tepki çekti.

    ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTULAR

    Söz konusu figüranın yüzündeki tebessüm ve kötü oyunculuğu, başta Twitter olmak üzere sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Diğer askerlerin korku ve endişe dolu gözlerle göğe baktığı sahnedeki anlamsız yüz ifadesi eleştiri oklarına hedef olan figüranla ilgili yorum yapan bir Twitter kullanıcısı, "Dunkirk'teki figüran, Naziler tarafından bombalanacağı için gayet memnun görünüyor" ifadesini kullandı.


    "GELMİŞ GEÇMİŞ EN KÖTÜ FİGÜRAN"

    Bir başkası, "Artık Dunkirk fragmanını her izlediğimde, gözlerim 'anı yaşamayan' figürana yöneliyor" yorumunda bulundu. En acımasız tepki ise "Gelmiş geçmiş en kötü figüran performansı" diyen Twitter kullanıcısından geldi.

    2017'DE VİZYONA GİRECEK

    Memento (Akıl Defteri), Insomnia, Batman Başlıyor, Prestij, Kara Şövalye, Inception (Başlangıç), Kara Şövalye Yükseliyor ve Interstellar (Yıldızlararası) filmleriyle tanınan İngiliz yönetmen Nolan'ın son çalışması Dinkirk'te Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Harry Styles ve Mark Rylance gibi isimler rol alıyor.

    Filmin Temmuz 2017'de vizyona girmesi bekleniyor.


    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Twitter Magazin Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title