Haberler

Fethiye Otelciler Birliği Başkanlığına Yavuz Torunoğulları Seçildi

Fethiye Otelciler Birliği Başkanlığına TÜROFED eski Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Torunoğlulları oy birliği ile seçildi.

Fethiye Otelciler Birliği Başkanlığına TÜROFED eski Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Torunoğlulları oy birliği ile seçildi. Teklif üzerine açık oyla yapılan seçime eski başkan Zeynep Silastaroğlu Baykal aday olmazken Yavuz Torunoğlulları oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Ölüdeniz Belceğiz Tatil Köyü Toplantı salonunda yapılan olağan genel kurulda Divan Başkanlığını İsmail Başoğlu, Başkan Yardımcılığını Uğur Zıllı üyeliği de Necati Kolaş yaparken kongreye Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Belediye Başkanı keramettin Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ile çok sayıda FETOP Üyesi katıldı.

Kongrede konuşan ve faaliyetleri anlatan eski başkan Zeynep Silahtaroğlu Baykal kongrede aday olmayacağını, yeni seçilen yönetimin kendi dönemlerinde ekilenleri biçeceğine inandığını söyledi. Zeynep Silahtaroğlu Baykal "Bundan üç yıl önce bana bu görevi teklif ettiler. Bende denemek için kabul ettim. Sizlerin güven oyunu alarak başkan oldum. Bana bu görevi verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Daha sonra olağan üstü bir genel kurulumuz oldu ve bu genel kurulda tüzük değişikliğine gittik. Maalesef TÜROFED'e bağlı hiçbir derneğin tüzüğünde yoktur. Bir başkan iki dönemden başka üst üste seçilemez. Bizde de art arda iki dönem çalışabilir. Bu yüzden ben yine çalışmak istiyordum. Neden çünkü birinci dönem derneği toparlamak ile geçiyor. İkinci dönem ise birinci dönemde başlatmış olduğu projeleri çok iyi bir şekilde sonuçlandırır. Bizin dönemimizde ise derneği toparlama işlemi biraz uzun sürdü. Derneğimizin mali durumu üyelerimizin yüzde 30'unun aidatlarını ödeyemediğinden dolayı çok zor durumdaydı. Bu yüzden olağan üstü genel kurulumuzda 30 dan fazla üyemizi ihraç ettik. Buda ilk defa benim zamanımda alınmış olan bir karardır. Biz sonuçta 150 üye ile devraldık. 101 üye ile teslim ediyoruz. Fethiye'nin daha çok turist alabilmesi için hemen hemen bütün fuarlara katılmaya çalıştık. Alman ve Rus Turistlerin kaybını önlemek için tanıtımları arttırdık. Fethiye'yi Ege'nin maldivi olarak gördüğüm için daha çok turist getirebilmek adına projeler geliştirdik. Fethiye'de bir batık gemi projesi, Ulusal ve Uluslar arası 29 Fuara stantlı şekilde katılım, Dalaman'a inen Alman Uçak kapasitesi ile Rusya uçak kapasitelerinin arttırılmasına çalıştık. Bizlere destek veren Valimize, Kaymakamımıza ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Faaliyet Raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunup oylanmasının ardından açık oyla yapılan seçimde Yavuz Torunoğlulları başkanlığa seçilirken Yönetim Kuruluna Bülent Uysal, Erdinç Sidekli, Sıtkı Ramazan Gümüşhan, Zihni Bilgiç, Ömer Hakgeçirmez ve Barkın Bağcı seçilirken Denetim Kuruluna Hikmet Selçuk, Mehmet Biçer ve Filiz Almalı seçildiler.

TÜROFED Delegeliğine ise Yavuz torunoğulları, Bülent Uysal, Erdinç Sidekli, Nurkaya Gündoğlu, Hasan Gürsel, Ufuk Çelik, Ömer Hak geçirmez, Zihni Bilgiç ve Mete Ay seçildiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı Akif Arıcan Ölüdeniz Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title