Haberler

Ferdi Tayfur'un Sağlık Durumu İyi

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde kaldırıldığı hastanede tedavisi süren arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferdi Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde kaldırıldığı hastanede tedavisi süren arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferdi Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Başhekim Prof. Dr. İbrahim Ayhan Özdemir, "Sanatçı istediği zaman taburcu olabilir. Şu an isterse konser bile verir' dedi.

Önceki gün şiddetli baş dönmesi şikayetiyle Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan ve şeker hastalığı teşhisi konulan ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Hastane Başhekimi İbrahim Ayhan Özdemir, Tayfur'un yüz kısmındaki kranial sinirlerinde çok küçük bir zayıflama bulunduğunu, tedavisinin sürdüğünü anlatırken, "Sa­lık durumu son derece iyi ve dostlarıyla görüşüyor, odasında dinleniyor' dedi.

Şarkıcının moralinin de çok yüksek oldu­unu vurgulayan Prof. Dr. Özdemir, "Ferdi Tayfur'un sa­lık durumu iyi. İstedi­i zaman taburcu olabilir. İsterse şu anda konser bile verir' diye konuştu.

NECLA NAZIR YANINDAN AYRILMIYOR

Ferdi Tayfur'un refakatçisi, aynı zamanda menajeri olan yeğ­eni Cumali Tayfur da sanatçının birkaç gün daha hastanede kalaca­ğını, şu anda görüntülenmek istemedi­ğini ifade etti.

Bu arada, İstanbul'dan kızı Tuğçe Tayfur Ertuğrul (24) ve damadı Tolga Ertuğrul ile birlikte gelen Necla Nazır'ın ise halen Ortaca'da olduğu öğrenildi.

Süleyman İLTER/ORTACA, (Muğla), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title