Haberler

Ferdi Tayfur 1 Ay Sahnelerden Uzak Kalacak

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Kaldırıldığı Hastanede Tedavisi Süren Arabesk Müziğin Önemli İsimlerinden Ferdi Tayfur'un Yaklaşık 1 Ay Sahnelerden Uzak Kalacağı Açıklandı.tayfur'u Hastanede MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Yanı Sıra Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Selami Şahin Gibi Çok Sayıda Ünlünün Aradığı, Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın da Çiçek Yolladığı Öğrenildi.

Önceki gün şiddetli baş dönmesi şikayetiyle Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan ve şeker hastalığı teşhisi konulan ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ferdi Tayfur'un refakat?isi ve aynı zamanda menajeri olan ye­eni Cumali Tayfur, İstanbul'dan kızı Tuğçe Tayfur Ertuğrul (24) ve damadı Tolga Ertuğrul ile birlikte gelen Necla Nazır'ın Ortaca'dan ayrıldığını söyledi.

ünlü sanatçıya hastanedeki doktor heyetinden 1 ay sahnede çıkmaması ve dinlenmesi yönünde rapor verildiğini belirten Cumali Tayfur, ''Gidişata göre haziranda sahnelere dönebilir. 21 Mayıs Mersin Silifke Festivali'nde sahne alamayacak. 22 Mayıs'taki Paris konseri de ileri bir tarihe ertelendi. Haziran ayında konserin tarihini açıklayacağız' dedi.

Tayfur, sanatçıyı dostları ve sevenlerinin yalnız bırakmadığını, ancak basın mensuplarıyla görüşmek istemediğini aktarırken, ''Bugün kızları Tuğba ve Funda eşleriyle birlikte ziyaretine geldi. Sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından sayısız kişi telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini iletiyor. MHP lideri Devlet Bahçeli, İbrahim Tatlıses, Selami Şahin, Orhan Gencebay, Gökhan Güney, Ahmet Selçuk İlkan, Rojin ve ismini şu ana sayamadığım birçok kişi aradı. Devlet Bakanı Egemen Bağış da çiçek gönderdi' diye konuştu.

Ferdi Tayfur´un sorumlu doktoru beyin cerrahı Opr. Dr. Murat çobanoğlu ise ''Hastamızın durumu gayet iyi, morali yerinde. Zamanında müdahale ile kritik bir noktadan döndük. Bütün göstergeler ve klinik bulgular iyiye gidiyor. Bu olumlu durum aynen devam ederse inşallah cuma veya en geç cumartesi günü taburcu ederiz' dedi.

GÖRüNTü DÖKüMü

- -------------

- Hastanedeki girmek yasaktır yazan odasının önündeki çiçekler

- Ferdi Tayfur'un ismi ve diabet yazan hasta kontrol tabelası

Haber- kamera: Süleyman İLTER /ORTACA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title